SLAVIĆE SE U PARIZU ŠTA GOD DA NOLE URADI! Predsednik Atletskog saveza stigao da gleda Novaka, pa OTKRIO REPUBLICI KAD SE VRAĆA ANGELINA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Skoro ga nisam video da tako dobro igra"

SLAVIĆE SE U PARIZU ŠTA GOD DA NOLE URADI! Predsednik Atletskog saveza stigao da gleda Novaka, pa OTKRIO REPUBLICI KAD SE VRAĆA ANGELINA!

Foto: Republika

Nešto manje od sat vremena ostalo je do teniskog spektakla u finalu u Parizu. Novak Đoković se bori za svoje drugo i ujedno najveće odličje u karijeri na Olimpijskim igrama, samo što se ovog puta nada zlatu. Republika je na licu mesta gde ćemo, nadamo se, prisustvovati Noletovom veličanstvenom dizanju u visine, a meč će gledati i Veselin Jevrosimović, predsednik Srpskog atletskog saveza.

- Ja očekujem zlatnu medalju. On je u zadnjem meču pokazao jednu vrhunsku formu, skoro ga nisam video da tako dobro igra. U njemu se vidi i oseća da hoće tron i ne sumnjam da će to danas uraditi - počeo je Jevrosimović za naš portal.

Ako dobije Novak, dugo će se slaviti širom sveta, a u Olimpijskom komitetu?

- Prvo da uzmemo tu zlatnu medalju, pa ćemo onda o slavlju, ali biće ga sigurno - kratko je rekao član Izvršnog odbora OKS.

 

 

Potom se osvrnuo i na nastupe atletičarki i otkrio stanje Angeline Topić.

- Angelina je imala peh, to naprsnuće fibule. I sa takvom nogom ona je uspela da uđe u finale, ali nećemo moći da je gledamo jer mora da nosi par nedelja longetu. Sledi oporavak, terapije i nadamo se da će za nekih mesec i po, dva, moći ponovo da se takmiči - rekao je Jevrosimović i dodao:

- Adriana i Ivana su u dobroj formi. Takođe su viđene kao osvajačice medalja na ovoj Olimpijadi i ja se iskreno nadam da će pokazati sve što mogu. Ivana je imala mali peh pred Igre, malo je uštinula tetiva, međutim, prošlo je vremena, oporavila se i dolazi spremna na takmičenje. Adriana je pre mesec dana bacila drugi najbolji rezultat na svetu u koplju i pokazala jednu izuzetnu formu. Očekujemo lepa iznenađenje od obe, ali atletika je vrlo čudan sport. Sve vam zavisi od toga da li ste se dobro naspavali noć pre toga, ili ne.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading