NOVAK JOJ JE VIŠE OD IDOLA: Devojka iz Hrvatske poželela da postane Đokovićev dvojnik - transformacija je neverovatna! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.08.2024

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navikli smo da navijači čine svakakva čuda, ali...

NOVAK JOJ JE VIŠE OD IDOLA: Devojka iz Hrvatske poželela da postane Đokovićev dvojnik - transformacija je neverovatna! (FOTO)

Foto: Instagram.com/oksrbije

Jedna mlada dama odlučila je da pokaže moć šminke na svom "Instagram" profilu, objavljujući fotografiju pre i posle procesa mejkap transformacije. Uz to, zamolila je svoje pratioce da označe Novaka Đokovića kako bi i on mogao da vidi njen rad. Pitanje koje se postavlja jeste da li je ova transformacija dovoljno uverljiva da privuče pažnju najboljeg tenisera svih vremena.

Da li je Marina Mamić svojim mejkapom uspela da stigne do željenog cilja da postane dvojnica Novaka Đokovića?

Foto: Instagram.com/marinamamic

Da li liči na Novaka Đokovića?

 

Nakon što je Novak Đoković osvojio zlatnu olimpijsku medalju, održan je svečani doček ispred Starog dvora u Beogradu. Hiljade ljudi je sa nestrpljenjem čekalo dolazak heroja nacije, a atmosfera je bila nabijena emocijama. Narod je bio odeven u srpske trobojke, noseći dresove košarkaša, vaterpolo kapice, šajkače i transparente. Kada su se sportisti pojavili, atmosfera je eksplodirala u euforiji uz pirotehniku i povike "MVP!".

Emocije su bile snažne tokom dočeka osvajača medalja. Noge nisu "odsekle" Aleksandri Perišić nakon osvajanja srebra u taekvondu, dok su zlatni strelci Zorana Arunović i Damir Mikec skakali i pevali od sreće. Vaterpolisti su bili ganuti suzama dok su izlazili pred desetine hiljada građana koji su ih dočekali bakljadom. Posebno emotivan trenutak bio je dolazak najboljeg sportiste sveta, Novaka Đokovića, na balkon nakon ostvarenog sna - osvajanja olimpijskog zlata za Srbiju, praćen pesmom i himnom "Bože pravde".

Atmosfera je bila fenomenalna i vrlo emotivna, a vrhunac je dostigla kada je Danica Crnogorčević izašla na balkon i zapevala "Veseli se, srpski rode".

Ovaj doček je bio prilika da se pokaže nacionalno jedinstvo i ponos, dok su sportisti bili u centru pažnje, okruženi ljubavlju i podrškom svojih sugrađana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading