"TUKLI SU ME METALNOM ŠIPKOM": Pretučeni Srbin sa Kosmeta ispričao horor koji je preživeo, krvnički ga tukli u rođenoj kući!

Autor:

Hronika

13.08.2024

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Jovanović u strahu za sebe i svoju porodicu!

"TUKLI SU ME METALNOM ŠIPKOM": Pretučeni Srbin sa Kosmeta ispričao horor koji je preživeo, krvnički ga tukli u rođenoj kući!

Foto: Tanjug/AP

Kosovska policija

Dvojica maskiranih napadača napala su noćas, u porodičnoj kući, Nenada Jovanovića iz sela Korminjane kod Raniluga i naneli mu lakše telesne povrede.

Do napada je došlo pola časa posle ponoći kada se Nenad sa porodicom spremao na počinak.

Prvo su me udarali metalnom šipkom i naneli mi povrede ramena. Nakon toga ispalili su tri hica iz pištolja, a potom su se udaljili kada se na licu mesta pojavila moja supruga i počela da viče na njih“, kaže Nenad i napominje da napadači nisu ništa govorili, odnosno tražili, tako da ne može da pretpostavi njihovu nacionalnost i eventualne motive zločina.

Nema povređenih, a osim tragova ispaljenih metaka u samoj kući nema veće štete.

Napadači su se sa lica mesta udaljili pešice, pod zaštitom noći, prema Binačkoj Moravi koja je udaljena par storina metara.

Policija je odmah obaveštena, izvršila uviđaj i traga za napadačima, a slučaj je okarakterisan kao izazivanja opšte opasnosti.

Kako je saopštila tzv. kosovska policija za region Gnjilana, „policijski istražitelji, u koordinaciji sa tužiocem trenutno rade na rasvetljavanju svih okolnosti slučaja, koje je tužilaštvo okarakterisalo kao „izazivanje opšte opasnosti“.

Nikola Jovanović (38 godina), oženenjen, otac dvoje maloletne dece, živi u čisto srpskom selu sa oko 400 kuća, Korminjanu kod Raniluga i zaposlen je u opštini Novo Brdo. Njegova supruga Ivana je težak onkološki bolesnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading