JELENA ROZGA PROGOVORILA O NOVOM DEČKU! Pričala koliko su slični, pa pomenula UDAJU!

Autor:

Zabava

13.08.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je vrlo sličan meni, neopterećen, normalan, dobar dečko, tvrdi pevačica.

JELENA ROZGA PROGOVORILA O NOVOM DEČKU! Pričala koliko su slični, pa pomenula UDAJU!

Foto: John Pavlish

Jelena Rozga

Pevačica Jelena Rozga oduvek se trudila da privatan život drži daleko od očiju javnosti, ali je nedavno otkrila da ima novog dečka!

Pored toga, čini se da nastupa više nego ikada, pa je usput otkrila detalje i o tome kako puni baterije pred nastupe, koji umeju da traju i više sati. 

Foto: John Pavlish

Jelena Rozga

 

- Toliko sam srećna, mnogo radimo i kad me pitaju jesam li umorna i odakle mi tolika energija na bini, pa upravo mi publika daje energiju jer mi takvu ljubav daju, cela regija peva "Lavicu" na najjače i presretna sam, stvarno sam presretna. Baš sam se pre nekoliko dana čula s mojom Ninom Badrić, koja je rekla da je toliko srećna i da obožava tu pesmu, da non-stop peva "uzmi lutku na koncu" - kazala je u razgovoru za IN magazin. 

Foto: ATAImages

Jelena Rozga

 

Ona kaže da je njen dečko vrlo sličan njoj, kao i da je kod kuće nikako ne opterećuju time kada bi i da li treba da se uda. 

- On je vrlo sličan Jeleni Rozgi, neopterećen, normalan, dobar dečko. Mojim roditeljima je samo bitno da sam ja srećna i ja kad uđem kod mojih doma u stan, mama prvo pogleda, aha osmeh je na licu. "Mami je bitno da si ti, Jelena, sretna." Ja kažem: "Jesam, mama, sretna sam i, bogu hvala, zdrava" - tvrdi pevačica. 

Inače, Jelena Rozga, koja će 23. avgusta napuniti 47 godina, izgleda izuzetno mladoliko, što je često predmet polemike. Mnogi se dive njenom izgledu i često se komentarišu da je za nju vreme stalo. Njen izgled i vitalnost su inspiracija mnogim ženama širom regiona.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading