OD FOTKI NIKOLINE PIŠEK VAM NEĆE BITI DOBRO! Voditeljka pokazala kako vežba, muškarce raspametila figurom (FOTO)

Autor:

Zabava

11.08.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen komentar "Neka mi sad neko kaže da se vežbanje ne isplati" savršeno oslikava njenu posvećenost fitnes rutini.

OD FOTKI NIKOLINE PIŠEK VAM NEĆE BITI DOBRO! Voditeljka pokazala kako vežba, muškarce raspametila figurom (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Voditeljka Nikolina Pišek već neko vreme redovno deli snimke svojih vežbi na društvenim mrežama, a najnovijom objavom je ponovo zapanjila javnost. Na svom Instagram profilu, Nikolina je objavila video u kome demonstrira rezultate svog marljivog vežbanja, oduševljavajući svoje pratioce besprekornom figurom.

Foto: Instagram printsceen

Nikolina Pišek pokazala kako vežba

 

Njen komentar "Neka mi sad neko kaže da se vežbanje ne isplati" savršeno oslikava njenu posvećenost fitnes rutini. Za Nikolinu, vežbanje nije samo pitanje estetskog izgleda, već je to važan deo njenog zdravlja. Dok je u predahu od poslovnih obaveza, voditeljka redovno odlazi na treninge kako bi održala svoje fizičko stanje i zdravlje.

Foto: Instagram printsceen

Nikolina Pišek pokazala kako vežba

 

Video je prikazao njene napore i rezultate koje je postigla kroz redovne treninge, a reakcije pratilaca su bile izuzetno pozitivne. Mnogi su komentarisali i pohvalili njen trud i disciplinu, što je dodatno ojačalo podršku koju Nikolina dobija od svoje publike.

Inače, nakon perioda punog izazova, voditeljka Nikolina Pišek odlučila je da se posveti sebi i svojoj dobrobiti. Nakon gubitka supruga i sukoba sa bivšim svekrom, Nikolina se fokusirala na svoj um i telo, trudeći se da ne dozvoli negativnim trenucima da je obuzmu.

Foto: Instagram.com

Nikolina Pišek

 

Međutim, kako ima dosta vremena za razmišljanje, Nikolina je sa brojnim pratiocima na Instagramu podelila svoje misli i izazvala burne reakcije:

- Donela sam neke nove i hitne odluke. Životne. I verovatno ce promeniti moju stvarnost na milon neočekivanih načina. Nadam se dobrih. Ovo leto će mi biti jedno od najradnijih i najtežih ikada, sa promenama koje će odrediti moj dalji životni put. Otkrivaću vam stvari malo po malo, kako uhvatim ritam i koliko se budem osećala ugodno. Ne toliko zbog mene (iako i to deluje psihoterapeutski - suočiti se sa svojim strahovima i o njima progovoriti javno). Nego zbog svih onih koji prolaze kroz slične borbe, ili mnogo, mnogo teže sami i u tišini. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading