NAJVRELIJE IZDANJE TAMARE ĐURIĆ: Pokazala sve spreda i otpozadi, ovo je njenih TOP 5 HOT POZA (FOTO)

Autor:

Zabava

10.08.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta se uvijala na ležaljci sa baldahinom, dok je žeđ gasila rashlađenim šampanjcem.

NAJVRELIJE IZDANJE TAMARE ĐURIĆ: Pokazala sve spreda i otpozadi, ovo je njenih TOP 5 HOT POZA (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pozanta starleta i nekadašnja rijaliti-učesnica Tamara Đurić  vrele letnje dane koristi da pokaže sva svoja najvrelija izdanja, pa gotovo svakodnevno izbacuje objave sa plaža i bazena i to u sve izazovnijim pozama.

Naime, Tamara se sada skinula u najminijaturniji pink bikini u kome je pokazala svoje zanosne obline.

Interesantno je da je Đurićeva, koja je jedno vreme bila vlasnica možda i najbujnijeg poprsja na javnoj sceni u jednom trenutku rešila da izvadi implante i fura fazon prirodnih grudi. Međutim, to je nije dugo držalo, pa je poželela da ponovo ima silikone, samo ovaj put nije ugradila sedmice, već petice koje odlično pristaju njenoj građi i kilaži.

Starleta je na svom Instagramu nizala objave na kojima se vidi kako uživa na ležaljci sa baldahinom, dok žeđ gasi šampanjcem koji pored nje stoji rashlađen u ledu. 

Inače, otkako se vratila sa svog luksuznog letovanja u Dubaiju, gde je nedavno bila sa ćerkicom Tamarom, i samo na šoping potrošila vrtoglavih 20.000 evra, starelta se ne smiruje. Ona redovno obaveštava svoje fanove kako uživa na bazenima i svaki put obraduje pratioce na društvenoj mreži nekih hot fotkama, što je slučaj i ovoga puta.

Iako se pričalo da je u Emiratima bila sa bogatim dečkom koji je stranac, ona to nije potvrdila, a navodno je tamo srela drugarice iz Srbije sa kojima se odlično zabavila.

Podsetimo, Đurićeva se nedavno našla u žiži i kada je u medijima odjeknula vest da je  prijavila policiji bivšeg dečka i navela da ju je navodno napao i pretukao.

Međutim, Tamara se brzo posle haosa oglasila za naš portal i otkrila šta se desilo, ali, nije želela da otkriva identitet osobe, dok je u međuvremenu odlučila da ipak ne podnese ni tužbu protiv nasilnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bojan

10.08.2024 15:23

Ali nos? Kao da ga nema.