PRELEPE SUBOTIČANKE STIGLE U LIL DA GLEDAJU ZLATNE "ORLOVE": Očekujemo samo POBEDU! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nadamo se da će Jokić da pokida!"

PRELEPE SUBOTIČANKE STIGLE U LIL DA GLEDAJU ZLATNE "ORLOVE": Očekujemo samo POBEDU! (VIDEO)

Foto: Republika

Najbolji košarkaši Srbije suočiće se danas sa Sjedinjenim Američkim Državama u prvom kolu C grupe na Olimpijskim igrama. Utakmica počinje u 17.15 časova, a ogromna euforija vlada.

Naši reprezentativci mogu računati na veliku podršku tokom svih mečeva u Lilu, gde se održava grupna faza košarkaškog turnira. Navijači su već u dobrom raspoloženju i zabavljaju se satima pre početka meča sa Amerikom.

Kako sve vrvi od energije i euforije, na mestu okupljanja navijača, naišli smo na dve prelepe devojke, koje su došle da podrže naše "orlove", a evo šta su one imale da kažu:

- Očekujemo samo pobedu! Nadamo se da će Jokić da pokida, mi mislimo da će svi da pokidaju. Stigle smo sinoć, a nemamo povratnu kartu..nadamo se finalu. Sigurno ćemo ići na Srbija - Portoriko. - izjavile su ove harizmatične devojke. 

Kada su se ova dva tima poslednji put srela na olimpijskom terenu, Nikola Jokić je tek započinjao svoju NBA karijeru, dok je Bogdan Bogdanović igrao poslednju sezonu u evropskoj košarci pod vođstvom Željka Obradovića u Fenerbahčeu.

Podsetimo, selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić naglasio je da je timska odbrana ključna protiv Amera.

Kako se suprotstaviti protiv jednog jednog tima sa izraženim individualnim kvalitetima, jer je to je prva pomisao na njih. Kad pomisliš na njihovu ekipu, onda pomisliš na atletiku, na izuzetnu brzinu, na visok nivo individualne tehnike i talenta koje oni nose. I kako se suprotstaviti? Pa naravno da ne treba ni da ulaziš u dvoranu ako nisi spreman da jednom timskom, pre svega odbranom, pokušaš da taj njihov individualni kvalitet njihov neutrališeš. Tako da je to prva stvar na kojoj radimo, trenirali smo to i u pripremi za utakmicu uvek postoji plan igre i pokušaćemo da taj plan igre sprovedemo. Već sam rekao šta je prvi zadatak, rekao je Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading