CELA SRBIJA SAD TREBA DA STANE UZ JEDNOG IGRAČA: Njegove suze najviše bole, a najmanje je zaslužio da plače

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavu gore lave, vratiće se to

CELA SRBIJA SAD TREBA DA STANE UZ JEDNOG IGRAČA: Njegove suze najviše bole, a najmanje je zaslužio da plače

Foto: Printskrin/RTS

Gudurić teši Dobrića

Košarkaši Srbije nisu uspeli da se plasiraju u finale Olimpijskih igara, ali...

Živeli smo san više od tri četvrtine. Čak 37 minuta igrali smo bolju košarku od tog velikog "drim tima" i bili smo tako blizu da ispišemo istoriju.

Od prvog trenutka "orlovi" su davali naznake da će večeras odigrati jednu od najboljih utakmica koje nacija pamti. Nismo čekali da protivnik prvi udari, već smo mi udarili i tako totalno šokirali Amerikance koji su zaista izgledali iznenađeno našom hrabrom i odlučnom igrom. Jedan od najvećih protagonista tog pohoda na vođstvo i održavanja istog jeste bio Ognjen Dobrić.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Suze na kraju meča

Momak koji je uvek tu za Srbiju izgleda mora svako prvenstvo nažalost u suzama da završi. I to treba da zaboli svakog građana ove zemlje, jer se, u neku ruku, sve slomilo na njemu, kao onomad na Gudurića, a uradio je za Karijev tim, ne samo na ovom meču, već na celom turniru, ogroman posao. Odmah u trećem minutu susreta pogodio je izuzetno tešku trojku. A onda je u trećoj četvrtini u kratkom razdoblju sa još dva pogotka kao kap van linije 6,75 doprineo u velikoj meri tome da u poslednjih 10 minuta uđemo sa 13 poena prednosti. Ko redovno gleda reprezentaciju, zna koliko ovaj momak energije unosi, koliko izgara za svaku loptu i koliko je zahvalan igrač. Baš zato je najteže jer je sve stalo u upravo njegov šut koji je - promašio

Imali smo dva poena prednosti na dva i po minuta do kraja i došli do neočekivanog ofanzivnog skoka, a sam kao duh na trojci je ostao Šegi. Nažalost, nije ušla. Usledila je serija Amera od 5-0 koja je prelomila meč, a koliko je taj promašaj srpskom beku teško pao najbolje se videlo posle meča. 

"Alo bre Dobri!", vikao mu je Bogdan dok je Ognjen prolazio pored njih, dok je Aleksa govorio da "on ne priča". Isplakao je more suza na terenu posle meča, a u svlačionici sigurno još toliko.

I zato ni njemu, kao ni celom timu, ne treba i ne sme niko niti jednu ružnu reč reći. Jer ovi momci su večeras učinili da nam se ceo svet još jednom pokloni. A ako je nekad bio momenat da svi stanemo uz Šegija - to je definitivno ovaj. Glavu gore, lave! Ući će za bronzu i uzećemo medalju. Mora biti tako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading