''ORLOVI'' GLAVU GORE, POKAZALI STE KARAKTER, BOLJI STE OD DOPINGOVANIH AMERA! Francuzi se pokazali kao teške SPLAČINE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika sramota!

''ORLOVI'' GLAVU GORE, POKAZALI STE KARAKTER, BOLJI STE OD DOPINGOVANIH AMERA! Francuzi se pokazali kao teške SPLAČINE!

Foto: Profimedia

Košarkaška reprezentacija Srbije doživela je veoma težak i bolan poraz od Sjedinejnih Američkih Država rezultatom 95:91 u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu. Naš nacionalni tim je ostao uskraćen za finale, a takođe je doživeo jednu tešku NEPRAVDU od strane i više nego sramnih organizatora.

Prvo su izmislili neki nepostojoći žreb da se dve ekipe iz grupe padnu u polufinalu, što je protiv pravila. Međutim, Francuzi su se pokazali kao teške splačine, nameštali su žreb za njihovu reprezentaciju, kako bi izbegli Amerikance. Veoma sramotno i kukavički sa njihove strane. Ovakva prevara nije viđena u skorijoj istoriji. I to nije bilo dovoljno, nego su nas oštetile i sudije.

Foto: Profimedia

Pokazali karakter: Košarkaši Srbije

Izabranici Svetislava Pešića su pokazali izuzetan karakter i obrisali sa nadorgiranim Amerima pod tokom čitave utakmice. Srbija je imala u jednom momentu prednost od +17 i igrala na sjajan način. Međutim, kako to obično biva, arbitri uvek bace sanke na sjajnu košarku. Ovakva krađa je velika sramota, da se ovoliko navija da Amerika, koja je navodno sila u ovom sportu i imaju najbolju ligu na svetu da prođe, pa ovo je stvarno nečuveno i ne zna se dokle će ova katastrofa više da ide. 

Bravo ''orlovi'' dokazali ste da može da se igra sa sramnim, prljavim, arogantnim i drogiranim Amerinacima. Videli smo da i oni mogu da budu u podređenom položaju, ali ipak su drugi faktori umešali prste. Cela ova Olimpijada je prošla u znaku SATANIZMA, pa i ovaj meč. Glavu gore momci, vi ste najbolje, neka nas se Ameri plaše, ali i čitava planeta. Sada sledi naplata dugova protiv Nemačke, ali tu moramo da budemo oprezni, jer za protivnika imamo i SUDIJE i ORGANIZATORE!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading