UHAPŠENA POZNATA STARLETA! Policija joj napravila SAČEKUŠU na aerodromu! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.08.2024

00:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema saopštenju portparola policije, ona je zadržana u pritvoru!

UHAPŠENA POZNATA STARLETA! Policija joj napravila SAČEKUŠU na aerodromu! (FOTO)

Foto: Credit: Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poznata britanska starleta i rijaliti zvezda, Kejti Prajs, uhapšena je na aerodromu "Hitrou" u Londonu zbog nepojavljivanja na zakazanom sudskom ročištu u vezi sa njenim slučajem bankrota. Prajs, koja ima 46 godina, uhapšena je u četvrtak, 8. avgusta, u 19:45 časova po lokalnom vremenu, prema izveštaju londonske policije. U trenutku hapšenja, Prajs je bila u pratnji svog sina Harvija, dok se vraćala sa putovanja iz Turske, gde je, prema navodima medija, obavila šesti "fejslifting".

Prema saopštenju portparola policije, Prajs je zadržana u pritvoru u jednoj od policijskih stanica na zapadu Londona, gde će ostati do sutra, 9. avgusta, kada bi trebalo da se pojavi pred sudom. Ovaj incident je usledio nakon što je Prajs izostala sa ročišta 30. jula, što je navelo sudiju Ketrin Barton da izda nalog za njeno hapšenje.

Sudija Barton je prilikom izdavanja naloga izjavila da je izostanak Kejti Prajs sa ročišta neprihvatljiv i da razlog njenog odsustva nije validan. "Po mom mišljenju, neophodno je da sud izda nalog za hapšenje gospođice Prajs. Ona nema pravi izgovor za nedolazak na današnje ročište. Razlog njenog odsustva danas je irelevantan," izjavila je sudija.

Inače, Kejti Prajs se već duže vreme suočava sa ozbiljnim finansijskim problemima. Sud joj je ranije naložio da plati jednokratni iznos od 25.000 funti, uz mesečne rate od 12.500 funti, ali konstatovano da ona nije izvršila uplate prema sudskim nalozima.

Nakon hapšenja, Prajsova se oglasila na društvenim mrežama, gde je izrazila svoje nezadovoljstvo tretmanom koji je doživela. "Osećam se kao da sam tretirana kao kriminalac," napisala je Prajs, dodajući da je svesna da će biti zadržana na aerodromu. Takođe je apelovala da bude tretirana sa dostojanstvom i zaštitom, posebno imajući u vidu prisustvo njenog sina, koji ima specijalne potrebe.

Podsećanja radi, Prajsova je poznata po brojnim plastičnim operacijama i turbulentnom privatnom životu, koji redovno puni stranice tabloida. Ovaj najnoviji incident samo je još jedan u nizu skandala koji su obeležili njenu karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading