SRBIJA NOĆAS NEĆE SPAVATI: Pristižu prve informacije o stanju Novakovog kolena! Ima li razloga za brigu?

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neke su stvari već sada možda jasnije.

SRBIJA NOĆAS NEĆE SPAVATI: Pristižu prve informacije o stanju Novakovog kolena! Ima li razloga za brigu?

Foto: Twitter.com/TennisTemple

Novak Đoković se posle neverovatnog meča plasirao u polufinale Olimpijskih igara savladavši Stefanosa Cicipasa sa 2:0 u setovima (6:3, 7:6).

 

Međutim, tokom meča Novak je osetio jak bol u nedavno operisanom kolenu usled čega je morao da traži i pomoć lekara. Na sreću brzo se Đoković "oporavio", nastavio meč i počistio Grka sa terena.

Ipak, njegova izjava po okončanju meča svakako je zabrinuča sve srpske navijače:

- Zabrinut sam jako, iskreno. Ne znam šta bih rekao. Popustio je bol koji je bio veoma jak još dva gema posle toga šta se desilo. Da li sam se udario, ne znam ni sam. Sve je ličilo na meč sa Rolan Garosa koji sam nekako uspeo da završim, pa sam posle saznao da je povreda teška. Ne znam šta bih rekao - izjavio je Novak Đoković 

Republika

Foto: Profimedia

Trenutak kada je Novak osetio oštar bol

 

Nešto manje od sat vremena nakon trijumfa nad Stefanosom Cicipasom, pojavile su se i prve informacije kada je u pitanju stanje Đokovićevog kolena:

- Videćemo kakvi će biti rezultati testova koje još nisam uradio. Prve informacije daju neke pozitivne indikacije da koleno nij oštećeno u svojoj pokretljivosti. Postojao je oštar bol koji je trajao tri, četiri gema i koji je kasnije kenuo da popušta. Podseća sve ovo na Rolan Garos od pre dva meseca kad asam izdržao meč i sutradan saznao da je u pitanju ozbiljnija povreda. Nadam se da ovoga puta to nije slučaj - istakao je Novak i dodao:

- Iskreno, jako sam zabrinut. Moram da u dogovoru sa svojim timom odradim dodatne testove koji će tokom večeri biti odrađeni, a neki će biti odrađeni i tokom sutrašnjeg dana da vidimo kako će koleno reagovati, jer je sve još uvek sveže nakon operacije.

Na kraju je Novak posebno istakao jednu stvar:

- Nadam se da ću biti fizički spreman. Ukoliko to i zaista bude tako, mogu da pobedim bilo koga.

Sva dešavanja s Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Gale

01.08.2024 23:52

Daj Bože da je sve u redu sa kolenom .