KOŠARKAŠI SRBIJE STIGLI U PARIZ I ODMAH DOŠLI DA GLEDAJU NOVAKA! Četvorica "ORLOVA" na tribinama Šatrijea! (FOTO + VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva podrška.

KOŠARKAŠI SRBIJE STIGLI U PARIZ I ODMAH DOŠLI DA GLEDAJU NOVAKA! Četvorica "ORLOVA" na tribinama Šatrijea! (FOTO + VIDEO)

Foto: Profimedia

Zvezda srpske košarke Filip Petrušev, pojavio se na finalnom meču kako bi pružio podršku svom sunarodniku, Novaku Đokoviću, koji igra možda jedan od njegovih najbitnijih mečeva u karijeri na Olimpijskim igrama.

Petrušev koji je trenutno u vrhu svoje košarkaške karijere, odlučio je da uživo prati ovaj važan teniski duel i da svojim prisustvom pokaže koliko znači podrška među srpskim sportistima.

Međutim, zbog strogih pravila ulaska na teniske mečeve, Filip je bio primoran da sačeka da se završi gem kako bi ušao na tribine. Strpljivo je stajao sa strane, vidljivo uzbuđen i sa osmehom na licu, spreman da svojom energijom i navijanjem podrži Đokovića u ovom važnom meču.

Kada je gem konačno završen, Petrušev je ušao na tribine, gde ga je dočekala gromoglasna podrška drugih navijača. Njegovo prisustvo na meču nije prošlo nezapaženo, a mnogi su pohvalili ovaj gest solidarnosti i podrške među vrhunskim sportistima.

Pored Petruševa, tu su se našli i ostali košarkaši koji su došli da podrže srpskog asa. Na tribinama su se našli Aleksa Avramović, Marko Gudurić i Ognjen Dobrić.

Filipova poseta finalnom meču i podrška koju je pružio Novaku Đokoviću svedoče o snažnom sportskom duhu i nacionalnom ponosu koji vlada među srpskim sportistima, bez obzira na sport kojim se bave.

Dok meč i dalje traje, neizvesnot i dalje raste. Mi ćemo da se podsetimo da je najbolji igrač u istoriji belog sporta redom je eliminisao Australijanca Metjua Ebdena 2:0 (6:0, 6:1), "kralja šljake" Rafaela Nadala 2:0 (6:1, 6:4), Nemca dominika Kepfera 2:0 (7:5, 6:3) i Grka Stefanosa Cicipasa 2:0 (6:3, 7:6), tako da u odlučujuću bitku ulazi bez izgubljenog seta i sa samo jednim do kojeg je morao da stigne kroz taj-brejk.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading