OVAJ FRAJER JE SIN VESNE ČIPČIĆ! Njenu ćerku svi dobro znate, a evo čime se bavi naslednik slavne glumice!

Autor:

Zabava

31.07.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je Ivan rekao jednom prilikom, ceo život je želeo da bude roditelj.

OVAJ FRAJER JE SIN VESNE ČIPČIĆ! Njenu ćerku svi dobro znate, a evo čime se bavi naslednik slavne glumice!

Foto: ST/Dragan Kadić

Vesna Čipčić

Glumicu Vesnu Čipčić suvišno je i predstavljati. Njenu ćerku Anju Alač takođe svi dobro znaju, ali o Ivanu Alaču, sinu Vesne i Aleksandra Alača, malo toga je poznato. Pa da krenemo ispočetka...

Glumica Vesna Čipčić sa kolegom Aleksandrom Alačem ima dvoje dece, ćerku Anju, takođe glumicu, i sina Ivana, koji je odabrao režiju kao svoj poziv.

Iako Ivan ne voli javno da se eksponira ovakvog frajera je teško ne primetiti.

- Ceo život sam želeo da budem reditelj. To mi je uvek bio prvi izbor, možda zato što sam znao loše strane glumačkog poziva - rekao je tada sin Vesne Čipčić i Aleksandra Alača, pa dodao:

Zavisi šta želite. Ako vam je cilj da budete uspešni po svaku cenu, onda je prednost. Međutim, ukoliko želite da vaš rad cene neki ljudi koje vi cenite i da vas gledaju isključivo kroz prizmu vašeg rada, onda može da bude izazov, pogotovo na početku.

Republika

Foto: ST/V.LUKIĆ

Anja i Andrej

Kako je Anja s vremenom postajala sve popularnija tako je i Ivan postao prepoznatljiv kao "Anjin brat".

U početku sam bio sin Vesne Čipčić, zatim na studijama u Novom Sadu sin Saše Alača, a po povratku u Beograd postao sam Anjin brat. Sigurnim korakom idem ka tituli čoveka jer je više članova porodice - rekao je Ivan, piše Alo.

Anja Alač je stekla prepoznatljivost ulogama u filmovima "Montevideo, Bog te video" i serijama "Sinđelići", "Tate" "Radio Mileva", kao i po onim u pozorištu. U žižu javnosti dospela je i zbog veze sa Milošem Bikovićem, kolegom sa klase, a onda i nakon udaje za arhitektu i umetnika Andreja Josifovskog, poznatijeg kao Pijanista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading