SLIKA PRLJAVOG TOALETA SA RAZVALJENIM VRATIMA UZDRMALA LUČANE Direktori: Ovo nije toalet nijedne škole, žele da URUŠE KREDIBILITET

Autor:

Vesti

24.07.2024

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dilema je rešena!

SLIKA PRLJAVOG TOALETA SA RAZVALJENIM VRATIMA UZDRMALA LUČANE Direktori: Ovo nije toalet nijedne škole, žele da URUŠE KREDIBILITET

Foto: Shutterstock

Nakon što se u javnosti pojavila fotografija na kojoj se vidi neugledan i neuslovan toalet, ističući da je u pitanju toalet neke od Osnovnh škola sa teritorije Dragačeva, hitno se oglasio Aktiv direktora svih osnovnih škola na teritoriji opštine Lučani.

- Utvrđeno je da fotografija koja se pojavila u javnosti nije uslikana ni u jednoj od naših škola, kako matičnih tako i isturenih odeljenja na teritoriji opštine Lučani. Postavljena fotografija ne odgovara stvarnom stanju toaleta u školama čiji smo direktori, potvrdila je za RINU Snežana Ilić predsednica Aktiva direktora.

Oni dodaju da stoga smatraju da je takva objava u javnosti uz citaranje zgražavajućih komentara građana, imala za cilj pre svega urušavanje kredibileteta školstva na teritorije opštine Lučani.

- Smatramo to sve zlonamernim. U godinama u kojima se borimo za održavanje i unaprađenje materijalno-tehničkih uslova u školama, kako bi učenici imali što bolje i savremenije uslove za rad, pojedinci se poigravaju sa našim svakodnevnim i mukotrpnim zalaganjem. Mi, direktori škola, stojimo i odgovorno tvrdimo da su svi toaleti adaptirani u skladu sa propisima, u šta se građani mogu i lično uveriti, zaključuje Ilićeva.

Podsetimo, u Novom Sadu je na Beogradskom keju u napuštenom objektu izbio požar. Sve službe su na terenu.

 - Požar na napuštenom objektu na Beogradskom keju u Novom Sadu. Vatrogasci su stigli na lice mesta - navodi se na instagram stranici 192 rs. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading