SKANDAL: Reprezentativac Engleske uhvaćen u prevari pa izgubio ogroman novac!

Autor:

Sport

24.07.2024

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Englez tri velike posledice.

SKANDAL: Reprezentativac Engleske uhvaćen u prevari pa izgubio ogroman novac!

Foto: Profimedia

Engleska fudbalska scena tresla se od skandala dok su Kiran Tripije i njegovi saigrači iz Njukasla proslavljali dugo očekivanu kvalifikaciju za Ligu šampiona. Međutim, veče je neočekivano uzelo drugi tok kada je Tripije uhvaćen u zagrljaju sa ženom koja nije njegova supruga, Šarlot. Fotografije ovog susreta brzo su dospele u javnost i stigle do Šarlot koja je u to vreme bila na odmoru u Španiji.

Foto: Profimedia

Kiran Tripije

Nakon skandaloznog otkrića, društvene mreže su eksplodirale komentarima i mišljenjima, a jedan posebno oštar komentar uporedio je Tripijeove postupke sa postupcima njegovog saigrača Kajla Volkera. Komentar je kritikovao Volkera što je poslao svoju suprugu na odmor samo da bi se ponašao naklonjeno prema drugoj ženi. Ova poređenja dodatno su rasplamsala medijsku pažnju oko Tripijeovog ljubavnog trougla.

Šarlot, Tripijeova još uvek zakonita supruga, oglasila se na Instagramu sa svojim emotivnim odgovorom na situaciju. Objavila je poruku koja je nagoveštavala prevazilaženje teškoća i pronalaženje unutrašnje snage, što je duboko rezonovalo sa njenim pratiocima. Takođe, napravila je hrabar korak stavivši njihovu vilu, vrednu četiri i po miliona evra, na prodaju, što je signaliziralo odlučan korak ka njihovom nadolazećem razvodu.

Usred ovog nemira, Tripije je predstavljao svoj nacionalni tim na Evropskom prvenstvu, dodajući još složenosti ovom raspletu drame. Suprotstavljanje njegovog profesionalnog uspeha na terenu sa njegovim ličnim izazovima van terena samo je još više pojačalo interesovanje javnosti za njegovu priču.

Skandal koji uključuje engleskog reprezentativca , njegovu nevernost i posledice sa suprugom zauzeo je pažnju fudbalskih navijača i javnosti. Dok se saga nastavlja da se odmotava, posledice njegovih postupaka kako u ličnom životu tako i u profesionalnoj karijeri ostaju da se vide.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading