JOVANA JEREMIĆ UZELA KRST I PUŠKU, PA OBUKLA UNIFORMU: Porukom za SRPSKI NAROD pokrenula buru na mrežama! (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.07.2024

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić zapalila društvene mreže svojom poslednjom objavom.

JOVANA JEREMIĆ UZELA KRST I PUŠKU, PA OBUKLA UNIFORMU: Porukom za SRPSKI NAROD pokrenula buru na mrežama! (VIDEO)

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana Jeremić, javna ličnost koja često izaziva pažnju javnosti, ponovo je u centru pažnje zbog svoje poslednje objave na društvenim mrežama. Snimak koji je objavila prikazuje je u uniformi, kako se prekrsti i poljubi krst, drži pogaču, a zatim uzima pušku i korača. Ova kontroverzna objava izazvala je različite reakcije među njenim pratiocima, a kao opis snimka Jovana je napisala:

- "Daj, Bože, da se Srbi slože! Ko ne zna za strah, taj ide napred! Možda oni imaju jaču artiljeriju, ali ja sam bolji vojskovođa. Nije jak onaj ko dobije svaku bitku. Slab je onaj ko ne ume da sacuva mir" - napisala je Jovana Jeremić.

 

 

Nakon što je objavila ovaj snimak, Jovana Jeremić je izazvala veliku pažnju javnosti, a komentari ispod objave su bili veoma raznoliki. Dok su neki podržali njen postupak i istakli hrabrost i odlučnost koju je pokazala, drugi su kritikovali ovakav način izražavanja i upotrebu oružja u takvom kontekstu.

Jovana Jeremić je poznata po tome da često iznosi kontroverzne stavove i da privlači pažnju javnosti svojim postupcima. Njen poslednji snimak izazvao je različite reakcije, ali je nedvosmisleno pokrenuo diskusiju o granici između slobode izražavanja i odgovornosti za ono što se objavljuje na društvenim mrežama.

Jovana Jeremić nastavlja da intrigira javnost svojim postupcima, a njen poslednji snimak izazvao je žustre rasprave među ljudima. Bez obzira na različite stavove, činjenica je da je Jovana uspela da privuče pažnju javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Perica

24.07.2024 20:33

Idi bre GANKA ošišaj se više, AAHAHHHAHAHAHAHHAHAHAHAH

Cvećka

24.07.2024 21:13

Nikoga ova ne intrigira,samo izaziva gađenje i odvratnost.