NAJBOLJI NA SVETU! Predsednik Vučić nakon maestralne pobede vaterpolista: "Olimpijsko nebo danas je prekriveno našom trobojkom!"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barakude potopljene, slavlje može da počne

NAJBOLJI NA SVETU! Predsednik Vučić nakon maestralne pobede vaterpolista: "Olimpijsko nebo danas je prekriveno našom trobojkom!"

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Vaterpolo reprezentacija Srbije ispisala je istoriju! ''Delfini'' su pobedili Hrvatsku rezultatom 13:11 i osvojili treću uzastopnu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Sada se naš nacionalni tim izjednačio sa Mađarskom koja je jedina došla do ovog podviga.

Iako su mnogi sumnjali u uspeh vaterpolo reprezentacije Srbije nakon lošeg starta turnira i mučne pobede nad Japanom, "delfini" su pokazali svoju izuzetnu borbenost i kvalitet. Nakon poraza od autsajdera Australije, mnogi su ih otpisali, ali su oni, kao pravi šampioni, uspeli da se vrate i pokažu svoju izuzetnu snagu i mentalnu stabilnost.

Prva u nizu čestitki koje su počele da pristižu našim zlatnim momcima stigla je od predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

"Najbolji na svetu! Olimpijsko nebo danas je prekriveno našom trobojkom! Još jedno zlato za našu Srbiju dok himna Srbije grmi u svim našim srcima!", napisao je predsednik Vučić na svom Instagram profilu buducnostsrbijeav.

 

 

"Bravo, delfini! Čekamo vas da zajedno proslavimo ovaj uspeh! Živela Srbija!", dodao je predsednik.

Paralele sa Olimpijskim igrama u Riu 2016. godine su očigledne, gde je reprezentacija Srbije takođe imala težak put do finala, ali je na kraju trijumfovala nad Hrvatskom. Ovaj neverovatan uspeh potvrđuje da su "delfini" neprikosnoveni u svetu vaterpola i da su sposobni da se izbore sa bilo kojim izazovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (13)

Loading
Сашка

11.08.2024 15:21

Бравооо делфини!

Marko

11.08.2024 15:22

Bravo momci, pokazali ste i posle teskih trenutaka ko je najbolji

Ivana

11.08.2024 15:25

Svaka cast nasim vaterpolistima

Ivana

11.08.2024 15:25

Bravo momci, svaka cast