DECA SU BILA ODUŠEVLJENA! Košarkaši Srbije delili autograme na aerodromu (FOTO GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši po svemu pokazuju da su najbolji.

DECA SU BILA ODUŠEVLJENA! Košarkaši Srbije delili autograme na aerodromu (FOTO GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić

Posle sjajnog uspeha na Olimpijskim igrama u Parizu, košarkaška reprezentacija Srbije se vratila u Beograd. Danas su sleteli na aerodrom "Nikola Tesla" gde ih je dočekao veliki broj ljudi, među kojima su bili verni navijači spremni da ih srdačno pozdrave.

Navijači su glasnim skandiranjem i dugim aplauzima dočekivali bronzane momke, a košarkaši su uzvraćali istom merom, pokazujući zahvalnost i radost zbog podrške koju su dobili. Atmosfera je bila puna emocija, a posebno su obradovali najmlađe navijače, deleći im autograme i pružajući im priliku da se fotografisanju sa svojim sportskim idolima.

Ovaj srdačni doček na aerodromu "Nikola Tesla" još jednom je potvrdio koliko je košarka popularan sport u Srbiji i koliko navijači cene napore i uspehe svojih omiljenih sportista.

Reprezentacija Srbije ostvarila je značajan uspeh osvajanjem bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. Ovaj rezultat je bio plod napornog rada, predanosti i timskog duha koji su košarkaši pokazali tokom celog takmičenja. Osvojiti medalju na najprestižnijem sportskom događaju predstavlja veliki uspeh, a za Srbiju je ovo još jedan dokaz da je košarka jedan od najjačih aduta u svetskom sportu.

Tokom celog takmičenja, reprezentacija Srbije imala je snažnu podršku svojih vernih navijača, kako na tribinama, tako i van njih. Srbija se ponosi svojim košarkašima i njihovim dostignućima, a doček na aerodromu samo je još jedan dokaz koliko je ova ekipa voljena i poštovana u svojoj zemlji.


Doček na aerodromu "Nikola Tesla" bio je prilika da košarkaši Srbije pokažu zahvalnost svojim navijačima, ali i da se inspirišu za buduće izazove i uspehe. Ova bronzana medalja predstavlja samo jedan korak na njihovom sportskom putu, a podrška koju su dobili od svojih fanova dodatno će ih motivisati da nastave da ostvaruju vrhunske rezultate na međunarodnoj sceni.

Srbija sa nestrpljenjem očekuje nove sportske podvige svojih košarkaša, a do tada, ova bronzana medalja ostaje kao simbol velikog uspeha i ponosa za celu zemlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading