TRENERSKA VRTEŠKA POČELA RADI! Pala prva glava u Superligi!

Autor:

Sport

11.08.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek četvrto kolo, a već prva smena trenera.

TRENERSKA VRTEŠKA POČELA RADI! Pala prva glava u Superligi!

Foto: Starsport

Nakon svega četiri odigrana kola u Superligi Srbije već je počela da radi trenerska vrteška. Ono što je postala praksa u domaćem šampionatu jesu stalne smene trenera i nedavanje šanse da se bilo šta ispravi. Nismo još ni zagrejali, a već prisustvujemo prvom otkazu ove sezone.

Naime, Dejan Joksimović više nije šef stručnog štaba Mladosti iz Lučana. Ovaj potez je usledio nakon sinoćnjeg šokantnog poraza od Tekstilca u Užicu rezultatom 1:2. Očigledno je da su rezultati od ključnog značaja u fudbalu, te da se očekuju visoki standardi od svih uključenih u ovaj sport.

Foto: Starsport

Dejan Jokismović

Učinak najiskusnijeg tima u ligi, Mladosti iz Lučana, izaziva različite reakcije. Iako su osvojili četiri boda, postoji osećaj da je ovaj tim mogao postići mnogo bolje rezultate. Njihova igra je bila obeležena vođstvom protiv Romantičara do 86. minuta, primanjem diskutabilnog penala protiv Crvene zvezde, kao i kapitulacijom protiv Odžačana. Ovi detalji ukazuju na neizvesnost i dramu koja prati fudbal, čineći ga uzbudljivim za igrače i navijače.

Dejan Joksimović, bivši trener dva Radnička, iz Kragujevca i Niša, izneo je svoje viđenje situacije. On je istakao da je došao sa namerom da ostvari kontinuitet u radu i da je bio zadovoljan radom sa ekipom tokom dva meseca.

- Rastali smo se ljudski, sporazumno... Seli smo posle utakmice, zajednička je procena da je ekipi možda neophodna neka šok terapija kako bi probala da se rezultatski vrati na nivo iz prošle sezone. To je sudbina trenera. Odlazeći tamo, želeo sam da ostvarim kontinuitet u radu, da ispobam sebe u radu sa tako izrazito starijom i iskusnijom ekipom. Da su se neke okolnosti, koje nemaju veze samo sa igrom, poklopile, mogli smo da imamo i više bodova. Sa momcima je bilo zadovoljstvo raditi ova dva meseca i želim im sve najbolje u nastavku sezone - naveo je Joksimović za Mozzarsport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading