SPEKTAKL U PARIZU! OGROMNE GUŽVE PRED POČETAK ISTORIJSKOG FINALA! Srbi i Hrvati jedni do drugih!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko interesovanje za Balkanski derbi!

SPEKTAKL U PARIZU! OGROMNE GUŽVE PRED POČETAK ISTORIJSKOG FINALA! Srbi i Hrvati jedni do drugih!

Foto: Screenshot

Navijači

Vaterpolo reprezentacija Srbije igra finale Olimpijskih igara u Parizu protiv Hrvatske od 14.00 časova. Nakon što su osvojili zlato u Riju i Tokiju, "delfini" imaju priliku da se ponovo popnu na najviši stepenik pobedničkog postolja i ispišu istoriju.

O težini ovog meča govori i ogromno interesovanje pred okršaj. Naime, pola sata pred početka utakmice viđene su velike gužve, a naš portal Republika je sve to zabeležio. Nema sumnje da će nam vaterpolisti obe selekcije prirediti pravu predstavu i neće nas ostaviti ravnodušnim. Biće ovo istorijski duel Srbije i Hrvatske u kome ćemo sigurno uživati.

Okršaj između vaterpolo divova neće samo odlučiti olimpijskog šampiona u ovom sportu, već će takođe uspostaviti koja zemlja iz regiona izlazi kao najuspešnija na Olimpijadi u Parizu. Hrvatska drži šest medalja – dve zlatne, jednu srebrnu i tri bronzane – dok Srbija ima dve zlatne, jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju. Pobednik finala vaterpola će osvojiti treće zlato za svoju naciju, potvrđujući svoj status kao najuspešnija zemlja na Olimpijskim igrama.

Interesantno je da su obe reprezentacije završile grupnu fazu takmičenja na četvrtom mestu, ali su uspele da se izbore za plasman u finale. Takođe, treba istaći da je ovo treće uzastopno finale Olimpijskih igara za Srbiju, čime se može pohvaliti samo Mađarska u novijoj istoriji vaterpola. Ovaj meč je takođe repriza finala iz Rija, kada su "delfini" slavili sa 11:7.

Foto: Republika.rs

Republika u Parizu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading