HUŠKAO LJUDE DA MALTRETIRAJU BEOGRAĐANE, PA NONŠALANTNO NAVIJAO ZA HRVATE U PARIZU! Dragan Šolak 'ladno podržao hrvatske vaterpoliste!

Autor:

Vesti

11.08.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija ga porazila sinoć! Srbija ga porazila malopre!

HUŠKAO LJUDE DA MALTRETIRAJU BEOGRAĐANE, PA NONŠALANTNO NAVIJAO ZA HRVATE U PARIZU! Dragan Šolak 'ladno podržao hrvatske vaterpoliste!

Foto: RTS/printscreen

Mogao je bar da se folira da navija za Srbe, posle svega što je sinoć izazvao svojom prljavom propagandom, na ulicama Beograda.

Dragan Šolak, sa porodicom pratio je vaterpolo utakmicu Srbija-Hrvatska i to sa hrvatske strane.

Dok on navija za Hrvate, ljudi koje je nahuskao u prave haos u Beogradu blokirajući železnicu.

Podsetimo, demonstranti su juče, nakon održanog protesta na Terazijama, po nalogu Dragana Đilasa i Dragana Šolaka pravili haos blokirajući Prokop i Železničku stanicu Novi Beograd.

Na prestoničkoj saobraćajnoj žili kucavici prilikom blokade došlo je do težeg udesa i samo pukom srećom niko nije nastradao. Osim toga, pojedini aktivisti predlagali su da se umesto litijuma "iskopa raka Vučiću".

Podsećamo, član predsedništva Srpske napredne stranke i narodni poslanik Vladimir Đukanović oglasio se nakon neuspelih protesta opozicije u Beogradu.

- Danima smo pričali da se politika ne može da vodi ludovanjem, divljanjem, zauzimanjem institucija, blokadama… Nije vredelo. Na svaki racionalan stav dobijali smo na hiljade besmislenih uvreda kojekakvih šarlatana koji politiku zamišljaju kao mali Đokica. Sinoć su jasno pokazali da njima nikakav litijum i njegova eksploatacija nisu bitni, već je to samo izgovor da se ruši nasilno vlast, pre svega Aleksandar Vučić. Epilog- dvojica ekstremista vezanih za šine. Toliko o uspehu njihove revolucije - istakao je Đukanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ja

11.08.2024 17:18

Pa ni tu nije imao sreće,izgubili mu Hrvati

Kristina

11.08.2024 17:21

Sramno ponašanje.

Kristina

11.08.2024 17:21

Sramno ponašanje.

jelica

11.08.2024 17:31

Strasno! I ovo je covek kome ce neko da veruje? Ovo je neko ko zeli da nam vodi drzavu?? NE! Ovo je Srbomrzac i covek koji ne zeli dobro nasoj drzavi!!