POJAVIO SE SNIMAK SA GROBLJA NAŠE POZNATE PEVAČICE: Sa OVIM frajerom imala VRELU SCENE, javnost ŠOKIRANA!

Autor:

Zabava

11.08.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Nikolić svojevremeno je dokazala zašto je i danas jedna od najvećih srpkih pevačica!

POJAVIO SE SNIMAK SA GROBLJA NAŠE POZNATE PEVAČICE: Sa OVIM frajerom imala VRELU SCENE, javnost ŠOKIRANA!

Foto: ST/N.Mutić

Pevačica Maja Nikolić je svoju karijeru gradila na muzičkim festivalima širom regiona, a danas je poznata kao pevačica sa najviše pobeda na festivalima, sa čak 26 osvojenih nagrada. Njen prvi veliki uspeh došao je na festivalu "Mesam" gde je sa pesmom "Odlazi" osvojila čak tri prve nagrade, a ova numera postala je jedan od njenih najvećih hitova.

Od samog početka karijere, Maja Nikolić je sarađivala sa Dejanom Milićevićem, a jedan od njihovih prvih spotova koji je izazvao dosta pažnje bio je za pesmu "Svaki sam tren tebi suđena". U ovom spotu se pojavljuje Miloš Obradović, tada maneken, a danas uspešan fotograf.

Ono što je izdvojilo ovaj spot od ostalih je poslednja scena na groblju, koja je izazvala dosta kontroverzi, ali je istovremeno privukla pažnju publike. Spot je snimljen 1996. godine, a i danas se smatra remek-delom devedesetih. Numera je dobila veliki broj pozitivnih komentara na pevačicinom Jutjub kanalu, gde su je mnogi opisali kao "najlepšu baladu i spot u SR Jugoslaviji" i "savršenstvo".


Maja Nikolić je svojom pojavom na sceni i neobičnim spotovima definitivno obeležila muzičku scenu devedesetih godina, a njeni hitovi i dalje ostaju omiljeni među fanovima.

Foto: printscreen/RED TV

Maja Nikolić u emisiji

 

Pevačica Maja Nikolić rekla je da u bračnoj zajednici nije mogla da trpi partnera, pa joj je najbolja opcija bio razvod. 

Oba puta sam se razvela i rastavila od svih muškaraca zbog ljubomore koja prelazi u bolest", priznala je pevačica.

- Nemam tu karakternu crtu, apsolutno. Ja sam toliko sigurna u sebe, znam da svaki moj muškarac blista uz mene. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading