NESTVARNO I ČUDESNO! Nekadašanji vaterpolista emotivan nakon velikog podviga Srbije!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispisana je istorija!

NESTVARNO I ČUDESNO! Nekadašanji vaterpolista emotivan nakon velikog podviga Srbije!

Foto: Starsport

Danas je Srbija ispala istoriju i došla do fenomenalnog rezultata. Naša vaterpolo reprezentacija je pobedila Hrvatsku rezultatom 13:11 i došla do trećeg uzastopnog olimpijskog zlata u Parizu. Izabranici Uroša Stevanovića sada stoje rame uz rame sa Mađarima koji su uspeli da u periodu od 2000. do 2008. urade ovako nešto.

Nekadašnii reprezentativac i dvostruki olimpijski šampion, Andrija Prlainović nije mogao da se sastavi od emocija. On je za Republiku izneo svoje utiske o ovom velikom podvigu. Istakao je da je ovo nestvarno i da je pod velikim utiskom.

Foto: VSS

Andrija Prlainović

- Ovo je nestvarno, nemam šta da kažem. Ovo je na granici mogućeg. Nemam šta da kažem, pod velikim sam utiskom. Navijao sam i bio pod euforijom gore nego kada sam igrao. Nema objašnjenja za ovo. Ovo je za veliki ponos. Čestitke momcima i stručnom štabu, čudesno. Kada niko nije očekivao došli smo do zlata. Pobediti Hrvatsku u finalu, fantastično - poručio je Andrija Prlainović

Ponovo smo pokazali da smo vaterpolo vele sila i da kada nas svi otpisuju, dokazali smo da imamo šampionski karakter. Sjajan rezultat i za selektora Uroša Stevanovića koji je bio pod velikim pritiskom. Kada niko nije verovao, momci su se digli i uspeli da dođu do neverovatnog podviga. Srbija nije blistala u Parizu, ali je došla do onog za šta je su se i borili, a to je treće uzastopno zlato. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading