NIKO NIKAD KAO ON: Tek je stigao, a već obara sve rekorde - zbog njega će i najveći razbijati kasicu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.08.2024

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NEverovatno ostvarenje brazilskog napadača.

NIKO NIKAD KAO ON: Tek je stigao, a već obara sve rekorde - zbog njega će i najveći razbijati kasicu!

Foto: Starsport

Fudbaler Crvene zvezde Bruno Duarte, rođen pre 28 godina, postao je prva figura kluba zahvaljujući svojoj impresivnoj seriji golova na početku sezone.

Sa po golom u svakom od prva četiri kola Superlige Srbije, Duarte je oborio sve rekorde u istoriji kluba od obnavljanja samostalnosti Srbije 2006. godine. Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, posebno je istakao Duartea, pohvalivši njegov dosadašnji učinak i izražavajući nadu da će nastaviti u istom ritmu. Takođe, istakao je i nove igrače, poput Olanjinke, koji su se uspešno uklopili u tim.

Duarte je svoj debi imao protiv Jedinstva iz Uba, ulazeći u igru u 68. minutu i odmah postigavši gol. Nastavio je svoj niz i u narednim utakmicama, postigavši golove i pružajući asistencije u ključnim trenucima. Njegova konstantna forma i impresivna statistika izdvajaju ga kao jedinstvenog igrača u istoriji crveno-belih.

Foto: FK Crvena zvezda

Već sada je postao ljubimac Zvezdinih navijača

 

Nikada do sada nije zabeležen slučaj da je neki igrač Crvene zvezde postigao gol na svakom meču u prva četiri kola prvenstva. Iako su se pojedini igrači isticali dobrim startovima, niko nije uspeo da održi takav konstantan ritam. Duarte je to uspeo da postigne i to sa prosečno jednim golom na svakih 48,5 minuta provedenih na terenu, što ga čini ne samo efikasnim, već i izuzetno vrednim igračem za ekipu.

Dolazeći u Beograd, Duarte je najavio da mu odgovara napadački i agresivan stil igre kakav gaji Crvena zvezda, a svojim učinkom na terenu pokazao je da je spreman da ispuni očekivanja i da se uklopi u taj stil. Sa četiri postignuta gola i dve asistencije, Duarte je već sada postao ključni igrač tima i pokazao da je spreman da preuzme ulogu vođe u napadu.

Bruno Duarte je neosporno postao novi heroj Crvene zvezde, ističući se svojim izuzetnim učinkom na terenu i postavši prva figura kluba. Njegov doprinos ekipi već sada je nezamenljiv, a njegova forma i konstantnost u postizanju golova čine ga jednim od najvrednijih igrača u Superligi Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading