DONETA MOMENTALNA ODLUKA O MALOM ŽELJKU! Izbila DRAMA u Nišu, evo šta se DEŠAVA sa Miljanom i Ivanom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.08.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinković se oglasio i otkrio detalje pomirenje sa Miljanom i Marijom!

DONETA MOMENTALNA ODLUKA O MALOM ŽELJKU! Izbila DRAMA u Nišu, evo šta se DEŠAVA sa Miljanom i Ivanom! (FOTO)

Foto: ATA Images, Instagram

Bivši učesnik rijalitija "Elita 7", Ivan Marinković, nedavno je u emisiji "Narod pita" otkrio da je smirio tenzije sa porodicom Kulić, kao i da planira da poseti svog sina Željka u Nišu čim se porodica vrati sa letovanja. Nakon Ivanove izjave, Miljana Kulić je na društvenoj mreži Instagram potvrdila njegove reči, objavivši njihovu zajedničku fotografiju iz automobila, što je izazvalo različite reakcije među njihovim pratiocima, ali je jasno da je došlo do pomirenja.

Ovim povodom se Marinković sada oglasio i priznao da je uspostavio kontakt sa Miljaninom majkom, Marijom Kulić, te da su zajedno raspravili neke stvari, kao i da su uspeli da sklope primirje i pronađu zajednički jezik.

Uspostavili smo kontakt, malo smo raspravili, prvenstveno Marija i ja, neke stvari. Jedan drugom smo zamerili ono što smo radili. Ona je meni negde oprostila sve to. Zapravo ona je i navijala za to da uspostavim ponovo kontakt sa Željkom, za šta sam navijao i ja i zahvalan sam joj na tome - započeo je Ivan, prenosi Telegraf, pa istakao da uskoro planira da poseti svog sina Željka, ali i o mogućem preseljenju u Niš:

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Miljana Kulić i Ivan Marinković se pomirili

- Uglavnom, spustili smo loptu, što je negde i logično i najpametnije. Naravno i sa Miljanom, ona je isto tu. Dogovorili smo se da odem kod njih, mislim da je najbolje rešenje da budem malo tamo, pošto Željko ide u obdanište.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading