"PREBIO ME JE I GOVORIO DA BI VOLEO DA NAM JE DETE MRTVO"! Žena gorštaka Daneta: "Sve je trošio na sebe i stoku"! ON NA SVE DAJE ČUDAN KOMENTAR!

Autor:

Vesti

05.08.2024

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je moja majka došla, svekrva je zaključala vrata i rekla da nećemo izaći iz kuće dok ne stigne policija. Policija je došla, a onda se nešto sa njima domunđavala u susednoj sobi. Na kraju su nas pustili da krenemo, ali mi nisu dali da povedem dete. Nisu mi dali ni da ga zagrlim ni poljubim - pojašnjava Kristina.

"PREBIO ME JE I GOVORIO DA BI VOLEO DA NAM JE DETE MRTVO"! Žena gorštaka Daneta: "Sve je trošio na sebe i stoku"! ON NA SVE DAJE ČUDAN KOMENTAR!

Foto: Youtube/povratak_na_selo

Danijel Biorac

Poznatog gorštaka sa Golije, Danijela Daneta Biorca, supruga je optužila za nasilje u porodici putem društvenih mreža. Ljubavna priča Daneta i Kristine privlači pažnju javnosti već neko vreme. Njihov neobičan život na planini Golija, daleko od civilizacije, bio je tema brojnih članaka i emisija. Međutim, sada je došlo do obrta cele situacije, jer Kristina tvrdi da su je on i njegova majka trovali i maltretirali.

Naime, Kristina je na svom Instagramu optužila Daneta i njegovu majku za trovanje i zlostavljanje i objavila nekoliko slika iz bolničke postelje.

Povodom preokreta u njihovom odnosu, gorštaka Dane, kratko je za Blic odgovorio: "Izgleda da joj je hakovan profil". Na ostala pitanja nam nije dao odgovor.

Republika

Foto: youtube/printscreen/RTS Oko - Zvanični kanal

Danijel Biorac i Kristina na početku ljubavi

 

Sa druge strane, njegova supruga Kristina telefonom je opisala celu situaciju, kao i kako je došlo do, kako tvrdi, teškog nasilja i kako je pobegla za rodno Sarajevo.

- Ja sam se razbolela i neko vreme sam bila kod Danijelove majke u kući. Ipak, oni nisu hteli da odvoje novac za moje lečenje. iako sam ih molila da zovu doktore. Bila sam vezana za krevet u tako lošem stanju, da sam podsećala na mrtvaca. Njegova majka me je svakodnevno provocirala i vređala - počinje Kristina svoju priču za "Blic".

Kako navodi, posle mesec dana od kada se razbolela, njena majka je došla po nju iz Sarajeva, kako bi je vratila kući i započela lečenje.

- Kada je moja majka došla, svekrva je zaključala vrata i rekla da nećemo izaći iz kuće dok ne stigne policija. Policija je došla, a onda se nešto sa njima domunđavala u susednoj sobi. Na kraju su nas pustili da krenemo, ali mi nisu dali da povedem dete. Nisu mi dali ni da ga zagrlim ni poljubim - pojašnjava ona.

Republika

Foto: Društvene mreže

Kristina danas

 

Kristina kaže da je trenutno u Sarajevu kod majke i da je započela lečenje zbog teškog zapaljenja creva.

Dodaje da se odnos sa Danijelom urušio još davnih dana, jer je trpela maltretiranje i nasilje.

- Vređao je i mene i dete. Govorio mi je da sam k**va, dete je nazivao svakakvim uvredama i govorio da bi voleo da je mrtvo. Nikada dinara nije dao za pelene ili hranu, sav novac je trošio na sebe i stoku - priča nam ona.

 

 

Kristina tvrdi da je jednom prilikom pokušala da ode za Sarajevo, ali ju je Danijel onda fizički napao.

- Htela sam da odem već jednom, ali me je prebio. Takođe, lomio mi je i telefon... - dodaje ona.

Danijelova supruga kaže da je kontaktirala Centar za socijalni rad u Novom Pazaru, ali da napretka još uvek nema.

Podsetimo, Kristina je na svom instagramu objavila fotografije na kojima se vidi da leži u bolničkoj postelji.

- Lažovi, prevaranti, glumci i ludaci! On i njegova mati trovali me, završila sa teškim zapaljenjem creva u bolnici mesec dana i još se nisam oporavila - napisala je Kristina uz niz dramatičnih slika koje je objavila iz bolničke postelje.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading