KADA ĐOKOVIĆI SLAVE: Novakov otac nije žalio para - Srđan sa trubačima dočekao parisko zlato! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.08.2024

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grmelo je na sve strane...

KADA ĐOKOVIĆI SLAVE: Novakov otac nije žalio para - Srđan sa trubačima dočekao parisko zlato! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/Pink.rs/printscreen

Najbolji teniser u istoriji belog sporta Novak Đoković stigao je do zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu

Novak je na putu ka najsjajnijm odličju, bez izgubljenog seta, savladao Australijanca Metjua Ebdena, "kralja šljake" Rafaela Nadala, Nemca Dominika Kepfera, Grka Stefanosa Cicipasa i Italijana Lorenca Musetija, a u samoj borbi za zlato ponovio je navedeno ostvarenje, savladavši Karlosa Alkaraza 2:0 (7:6, 7:6).

Navedenim ostvarenjem Đoković je stigao do "karijernog slema" i pridružio se Andreu Agasiju, Štefi Graf, Sereni Vilijams i Rafaelu Nadalu, jedinim teniserima koji su tokom svoje karijere uspevali da osvoje sve grend slem titule, kao i zlatnu olimpijsku medalju.

Istovremeno, Novak je tokom olimpijskog turnira u tenisu oborio sve moguće rekorde koji će zasigurno biti dugo vremena nedostižni za neke nove generacija, a sve navedeno svakako je dovelo do velikog slavlja u porodici Đoković.

Odmah nakon što je odigran poslednji poen i dok je Novak trčao ka loži u kojoj se nalazila njegova porodica i stručni tim, veliko slavlje zabeleženo je u porodici Đoković.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pink.rs (@pink.rs)

 

Kako se na snimku može videti, Srđan Đoković je uz trubače proslavio novi veliki uspeh svog sina, a dok su trube svirale najlepše note, Novakov otac ih je kitio novčanicama.

Da podsetimo, nakon osvojene dve zlatne olimpijske medalje, Srbija se uoči desetog takmičarskog dana se nalazi na deobi 21. pozicije na listi osvajača olimpijskih odličja i navedenu poziciju deli sa Azerbejdžanom i Filipinima.

Posebno se mora napomenuti da je Srbija u ovom momentu bolje plasirana od sportskih velesila kao što su Brazil i Španija koje su stigle samo do jednog najsjajnijeg odličja i u ovom momentu zauzimaju pozicije 24. i 26.

Sva dešavanja s Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading