NEVEROVATAN ŽREB ZA LE! PARTIZAN DOBIO NAJTEŽEG RIVALA: TSC udara na SVOG Lazetića!

Autor:

Sport

05.08.2024

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na svu muku crno-belih...

NEVEROVATAN ŽREB ZA LE! PARTIZAN DOBIO NAJTEŽEG RIVALA: TSC udara na SVOG Lazetića!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana imaće mnogo težak izazov pred sobom, jer će se u potencijalnom plej-ofu za Ligu Evrope suočiti sa najjačim mogućim protivnikom, Bešiktašom. Međutim, pre nego što se suoče sa turskim timom, moraju da prođu dvomeč sa Luganom.

UEFA je već ranije skratila spisak potencijalnih protivnika Partizana na poslednjem stepeniku za plasman u Ligu Evrope, gde su crno-beli čak i nosioci. Potencijalni protivnici uključivali su poraženog iz Jagelonija iz Poljske i Bodo Glimt iz Norveške, boljeg iz Dinamo Minsk iz Belorusije i Linkoln iz Gibraltara, odnosno Petrokub iz Moldavije i TNS iz Velsa.


Međutim, baš se nije dalo ekipi Stanojevića koja će morati dobro da se pomuči ne bi li došla do drugog po redu najjačeg evropskog fudbalskog takmičenja.
Republika

Foto: star sport

Lazetić u TSC

A kada je u pitanju drugi srpski predstavnik u ovim kvalifikacijama. TSC, sudbina je čudna stvar… Nekada baš ume da se poigra – kao što je učinila sa Žarkom Lazetićem, koji će verovatno igrati protiv TSC-a u plej-ofu Lige Evrope.

Klub iz Bačke Topole će na megdan boljem iz duela Makabija iz Tel Aviva, kog od skoro predvodi upravo srpski trener, i litvanskog  Panevežisa.

Crvena Zvezda će se suočiti sa boljim iz dvomeča Jagelonija - Bodo Glimt u plej-ofu za Ligu šampiona. U međuvremenu, navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će njihovi timovi izgledati pre ključnih mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading