ZVEZDA DOBILA RIVALA U PLEJ-OFU ZA LIGU ŠAMPIONA! Sjajan žreb za crveno-bele!

Autor:

Sport

05.08.2024

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlično su prošli!

ZVEZDA DOBILA RIVALA U PLEJ-OFU ZA LIGU ŠAMPIONA! Sjajan žreb za crveno-bele!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda ove godine, za razliku od prethodne, moraće da preskoči tu jednu prepreku u plej-ofu kako bi se domogao Lige šampiona, a sada su na Marakani saznali i ko je protivnik! 

Žrebom u Nionu odlučeno je da će crveno-beli, koji su se našli u povlašćenom šeširu, u dvomeču morati da izbace boljeg iz duela Bodo Glimt - Jagelonija ne bi li se domogli elite! 

Dakle, veće su šanse da ćemo gledati Milojevićeve izabranike u Norveškoj, pošto se mnogo veće šanse daju Bodu protiv šampiona Poljske.

Bitno je da je izbegnuta "mina" u vidu Galatasaraja koji će igrati protiv Jang Bojsa.

Prvi meč za plasman u Ligu šampiona odigraće se 20. ili 21. avgusta, dok će revanš biti na programu sedam dana kasnije. Prvi meč će Zvezda odigrati u gostima, što više odgovara Beograđanima, s obzirom na to da će, ukoliko "uprskaju" u prvoj rundi, imati priliku da poprave utisak i prođu pred svojim navijačima.

PAROVI PLEJ-OFA ZA LIGU ŠAMPIONA

Jang Bojs – Galatasaraj

Dinamo Zagreb – Karabag/Ludogorec

Ferencvaroš – Slovan/APOEL

Bodo Glimt/Jagelonija – Crvena zvezda

Podsetimo, od sledeće sezone srpski fudbal se vraća u realnost, pa će prvak u kvalifikacije od drugog kola. Ukoliko se ne poprave rezultati u aktuelnoj na evropskoj sceni, klubovi iz Srbije bi od takmičarske 2026/27. mogli da startuju već od prve runde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading