VOLONTERKA BRIZNULA U PLAČ ZBOG NOLETA! Ovo je razlog emotivne reakcije (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak pokazao kakav je čovek.

VOLONTERKA BRIZNULA U PLAČ ZBOG NOLETA! Ovo je  razlog emotivne reakcije (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Nakon što je Novak Đoković osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, dogodio se jedan neverovatan detalj na hodnicima terena "Filip Šatrije". Đoković je pokazao svoje veliko srce i odlučio da usreći jednu od volonterki koja je radila tokom finala. Ona je dobila potpisanu majicu koju je Novak nosio tokom osvajanja finala, a zatim je usledio i zajednički foto-momenat. Ali to nije bio kraj njegovih gestova. Nole je odlučio da obraduje i svoje vernu navijače tako što im je poklonio reket zajedno sa potpisanim lopticama. Reakcija navijača nije izostala - suze radosnice su krenule, ali Đoković je ponovo bio tu da ih uteši i pozove da se ponovo okupe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurosport (@eurosport)

 


Novak Đoković je još jednom pokazao da je ne samo vrhunski sportista, već i veliki čovek. Njegova pažnja prema volonterima i navijačima nije prošla neprimećeno, a gestovi koje je pokazao nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama ostaće upamćeni kao primer pravog sportskog duha i velikodušnosti.

Nakon što je poklonio reket i loptice svojim navijačima, Đoković je imao priliku da vidi koliko je njegov gest značio ljudima. Suze radosnice i zagrljaji bili su deo emotivnih trenutaka koji su pratili ovaj gest, pokazujući koliko je Novak voljen i poštovan među svojim pristalicama.

Nakon osvajanja zlatne medalje, Novak Đoković je izrazio svoju zahvalnost prema volonterima i navijačima na nezaboravni način. Njegova radost zbog osvojenog zlata podeljena je sa svima prisutnima, čime je još jednom pokazao svoju skromnost i pristupačnost uprkos velikom uspehu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading