KAKVA ČESTITKA NOVAKU! Ana Ivanović rekla šta misli o Đokovićevom uspehu (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitke pršte sa svih strana.

KAKVA ČESTITKA NOVAKU! Ana Ivanović rekla šta misli o Đokovićevom uspehu (FOTO)

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Drugi teniser sveta, Novak Đoković, pokazao je svoju izuzetnu formu i odlučnost u nedeljnom meču protiv Karlosa Alkaraza, osvojivši zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Iako je mladi Španac pružio snažan otpor, Đoković je trijumfovao rezultatom 7:6, 7:6, demonstrirajući svoje majstorstvo i sposobnost da ostvari vrhunske rezultate i u najizazovnijim okolnostima.

Nakon nedavnog neuspeha u finalu Vimbldona, gde je doživeo poraz od istog protivnika, Novak je odlučio da pokaže svoju odlučnost i želju za osvajanjem zlatne medalje na Olimpijskim igrama. Njegov trijumf na ovom turniru predstavlja povratak na vrhunski nivo forme i potvrdu njegove izuzetne teniske karijere.

Nakon osvajanja zlatne medalje, Novak je primio brojne čestitke, uključujući one od kolega tenisera kao što su Rafael Nadal i Huan Martin Del Potro. Takođe, nekadašnja teniska šampionka Ana Ivanović takođe se pridružila čestitkama, ističući zasluženost Novakovog trijumfa i paralelu između njenog osvajanja Rolan Garosa 2008. i Novakovog trijumfa na Olimpijskim igrama.

- Zasluženo zlato! Bravo, Novače - napisala je Ana na društvenim mrežama. 

 

 


Novak Đoković je još jednom pokazao svoju izuzetnu tenisku veštinu i mentalnu snagu, osvajajući zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Njegov trijumf će ostati upamćen kao još jedan veliki momenat u njegovoj izuzetnoj karijeri.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading