NOLE POSTAVIO NOVI REKORD! Teško da će neko moći da nadmaši ovo

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak je uspeo da donese Srbiji zlato.

NOLE POSTAVIO NOVI REKORD! Teško da će neko moći da nadmaši ovo

Foto: Profimedia

Novak Đoković, poznati srpski teniser, nedavno je postavio još jedan neoboriv rekord u svojoj karijeri, postavši najstariji olimpijski teniski šampion u singlu u Open eri. Sa 37 godina i 74 dana, Đoković je nadmašio sve prethodne igrače i zvanično ušao u istoriju kao najstariji osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u tenisu.

 

 


Nakon epske borbe na terenu, Novak je uspeo da donese Srbiji zlato, ostvarivši svoj san i obeleživši još jedan veliki trenutak u svojoj karijeri. U emotivnom obraćanju javnosti, Đoković je otkrio da je "išao na sve ili ništa", pokazujući neverovatnu posvećenost i odlučnost tokom meča.

Ovo dostignuće je još značajnije kada se uzme u obzir da od 1988. godine, kada je tenis ponovo uvršćen kao olimpijski sport, nije bilo igrača koji je u singlu slavio, a da je zašao u tridesete godine. Pre Novakovog velikog dostignuća, najstariji šampion Igara u Open eri bio je Britanac Endi Mari, koji je nedavno završio karijeru, osvojivši svoje drugo zlatno odličje 2016. godine u Riju, kada je imao 29 godina.

Novak Đoković je još jednom potvrdio svoj status kao jedan od najvećih tenisera svih vremena, inspirišući ljude širom sveta svojom upornošću, talentom i neverovatnim sportskim dostignućima. Srbija i teniska zajednica imaju razloga da budu ponosni na ovaj istorijski trenutak i da slave još jedan trijumf velikog šampiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading