VESELI SE SRPSKI RODE! NOLE UČINIO SI NAS PONOSNIM! Pogledajte slavlje na ulicama! (FOTO GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav uspeh!

VESELI SE SRPSKI RODE! NOLE UČINIO SI NAS PONOSNIM! Pogledajte slavlje na ulicama! (FOTO GALERIJA)

Foto: Republika.rs

Srpski teniser Novak Đoković uspeo je da osvoji olimpijsko zlato u Parizu pošto je pobedio Karlosa Alkaraza rezultatom 2:0. Ovo je najveći uspeh u karijeri našeg Noleta koji je sve ovo emotivno proslavio, ali i mi sa njima. Čitava Srbija slavi ovaj veliki podvig, a naš portal je zabeležio sve na ulicama Beograda na Trgu Republike.

Ovo je ogroman uspeh za celu zemlju, a pogotovu za Novaka Đokovića kome je ovo nedostajalo u karijeri. Nakon osvajanja zlatne medalje, Đoković je dobio brojne čestitke i izraze podrške kako iz sveta sporta, tako i od strane javnosti širom sveta. Njegova izuzetna sportska veština i predanost tenisu učinili su ga jednim od najcenjenijih sportista današnjice.

Nole je još jednom dokazao svoj neverovatan talenat i upornost, osvajajući zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu i time ostavljajući dubok trag u istoriji sporta. Srbija je ponosna na svog šampiona, a Đoković je još jednom pokazao zašto se smatra jednim od najboljih tenisera svih vremena.

- Ne znam šta da kažem, potpuno sam u šoku od emocija. Rekao sam posle polufinala da je cilj ostvaren. Znam da su svi želeli da idem na zlato i na to sam i išao danas, ali čini mi se da je činjenica da sam osigurao medalju mi je pomogla da nemam toliki pritisak. Kao i finale Vimbldona kada nisam mogao lošije da prođem. Išao sam na sve ili ništa, raspaljivao forhende kao i on - rekao je Đoković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading