USPEO SI DA POSTIGNEŠ ONO ŠTO SI HTEO! Oglasio se Novakov veliki rival!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković došao do najvećeg uspeha u karijeri!

USPEO SI DA POSTIGNEŠ ONO ŠTO SI HTEO! Oglasio se Novakov veliki rival!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer

Sada već možemo da kažemo da je Novak Đoković najbolji sportista svih vremena! Srpski teniser je uspeo da osvoji ono što mu je nedostajalo u karijeri, a to su Olimpijske igre i da tako zatvori jedan krug i dokaže svima koji su ga osporavali tokom čitave karijere da nisu u pravu, a sada više niko ništa ne može da ga osporava.

Veliki Noletov rival, Rafael Nadal se oglasio čestitajući Đokoviću na njegovom prvom olimpijskom zlatu. Nadal je istakao da je Novak uspeo da postigne ono što je hteo, te da mu čestita na kompletiranju zlatnog slema.

- Novače, čestitam ti na kompletiranju ‘zlatnog slema’ i što si uspeo da postigneš ono što si hteo. Svaka čast - poručio je Nadal.

Foto: Profimedia

Novak Đoković i Rafael Nadal

Alkarazu je teško pao poraz, te je čak i zaplakao posle finala, dok je Nadal odlučio da mu uputi poruku podrške. Nadal je istakao da je svestan težine poraza za Alkaraza, ali ga je podstakao da ceni osvojenu medalju, koja je veoma važna za celu zemlju.

- Karlose, iako znam da ti je danas težak dan, ceni medalju koja je veoma važna za celu zemlju; Vremenom ćeš to uvideti i sam. Hvala vam za ovu neverovatnu nedelju i za medalju koju si doneo španskom sportu - tešio je Rafa svog sunarodnika.

 

 

Nakon osvajanja zlatne medalje, Novak Đoković je dobio brojne čestitke i izraze podrške kako iz sveta sporta, tako i od strane javnosti širom sveta. Njegova izuzetna sportska veština i predanost tenisu učinili su ga jednim od najcenjenijih sportista današnjice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading