NOLE JE PONOSAN ŠTO JE SRBIN! Himnu pevao iz sveg glas - OVO JE LJUBAV (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatna medalja oko Novakovog vrata simbolizovala je njegov neverovatan uspeh.

NOLE JE PONOSAN ŠTO JE SRBIN! Himnu pevao iz sveg glas - OVO JE LJUBAV (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, ponosno je stajao na pobedničkom postolju sa zlatnom medaljom oko vrata, dok je himna Srbije odjekivala Olimpijskim stadionom. Emocije su bile snažne, kako kod Novaka, tako i kod njegovih najbližih, koji su ga podržavali tokom celog takmičenja.

 

 


Kada je himna Srbije počela da se čuje, Novak je sa osmehom na licu zapevao "Bože pravde" i pokazao svoju duboku povezanost sa svojom zemljom. Uz njega su pevali i svi srpski navijači koji su došli da podrže svog omiljenog tenisera. Atmosfera na stadionu bila je nezaboravna, a emocije su kulminirale kada su se Đokovići, Stefan, Jelena i Tara, pridružili pevanju himne.

 

 

 

 

Porodica Đoković je uvek bila stub podrške Novaku, a ovaj momenat bio je posebno emotivan za sve prisutne. Stefan, Novakov sin, Jelena, njegova supruga, i Tara, njegova majka, bili su uz njega u ovom važnom trenutku. Njihova podrška bila je neizmerna tokom celog turnira, a sada su zajedno sa Novakom slavili veliku pobedu.

 

 


Zlatna medalja oko Novakovog vrata simbolizovala je njegov neverovatan uspeh i posvećenost tenisu. Ovaj trenutak bio je kruna njegovih napora i rada na terenu, ali i van njega. Novak je pokazao svetu zašto je jedan od najvećih sportista današnjice, a Srbija je sa ponosom slavila njegov trijumf.

Novak je istakao da je podrška navijača imala veliki uticaj na njegov uspeh i da je osećao njihovu energiju tokom svakog meča. Njegova zahvalnost prema fanovima bila je vidljiva tokom ceremonije dodele medalja, kada je mahao i gestikulirao ka publici, pokazujući koliko mu znače ljudi koji su ga bodrili tokom takmičenja.

Novakov trijumf na Olimpijskim igrama istorijski je trenutak za srpski sport, a njegova emotivna reakcija na pobedničkom postolju ostaće urezana u sećanju svih koji su ga pratili i podržavali. Ovo je još jedan dokaz da je Novak Đoković ne samo vrhunski sportista, već i istinski ambasador svoje zemlje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Lala

04.08.2024 18:04

Hvala Nole ❤️❤️❤️