EMOTIVNA PORUKA! Oglasila se Jelena Đoković nakon Novakovog ZLATA na OI!

Autor:

Olimpijske igre 2024

04.08.2024

20:18 >> 21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković stavio krunu na svoju karijeru!

EMOTIVNA PORUKA! Oglasila se Jelena Đoković nakon Novakovog ZLATA na OI!

Foto: www.profimedia.rs

Novak i Jelena Đoković

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković uspeo je da se domogne zlata na Olimpijskim igrama u Parizu. Nole je pobedio Karlosa Alkarzaa u finalu rezultatom 2:0 i tako postao besmrtan. Čestitke pljušte na sve strane, a osvanula je i ona najvažnija. 

Naime. Novakova supruga Jelena je na svom Instagram profilu podelila porodičnu fotografiju uz emotivnu poruku.

- Zlatan, a naš! - poručila je Jelena.

Jelena je poznata kao neko ko pruža bezgraničnu podršku Novaku i uvek je uz njega i u najtežim trenucima srpskog asa. I sam Nole je u više navrata istakao da mu je porodica najbitnija i da su porodične vrednosti jako bitno. Đoković je veoma vezan za svoju suprugu i decu Stefana i Taru, koji privlače veliku pažnju kako rastu. 

Sada već možemo da kažemo da je Novak Đoković najbolji sportista svih vremena! Đoković je još jednom dokazao svoj neverovatan talenat i upornost, osvajajući zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu i time ostavljajući dubok trag u istoriji sporta. Srbija je ponosna na svog šampiona, a Novak Đoković je još jednom pokazao zašto se smatra jednim od najboljih tenisera svih vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading