KAKVA DOMINACIJA PARTIZANA! Železničar nije imao šanse

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

04.08.2024

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tako se to radi.

KAKVA DOMINACIJA PARTIZANA! Železničar nije imao šanse

Foto: Starsport

PARTIZAN - ŽELEZNIČAR (2:0)

Marković 13'  Jovanović 39'

KRAJ MEČA

Današnji susret Partizana i Železničara iz Pančeva je prošao jako pozitivno za crno-bele koji su pobedili sa 2:0. Oba gola su postignuta u prvom poluvremenu, međutim u drugom je bila malo mirnija utakmica. Golove su postigli Marković u 13. minutu i Jovanović u 39. minutu. Nadamo se da će partizan pokazivati ovakve rezultate i u daljem takmičenju.

TOK MEČA

DRUGO POLUVREME

90+5. minut - Kraj meča.

85. minut - Direktan crveni karton za Romanića. Kapiten Železničara Lazar Romanić dobio je direktan crveni karton. Oštro je startovao na Nemanji Nikoliću. Nije bilo namere, Romaniću je lopta pobegla, a onda je neoprezno startovao.

80. minut - Šansa za goste. Grgić je šutirao glavom tik iznad prečke.

69. minut - VAR na strani Partizana. Lazarević i Eze su bili u kontaktu u kaznenom prostoru Partiana. Sudija Milanović je konsultovao VAR i doneo odluku da nema osnova za jedanaesterac.

59. minut - Dvostruka izmena u Partizanu. Natho i Đurđević izlaze, a ulaze Stjepanović i Lazarević.

53. minut - Dvostruka izmena kod gostiju. Grgić i Lokosa menjaju Ćurića i Jovanovića.

49. minut - Gosti su prvi put pripretili domaćinu. Nikola Jovanović je šutirao, a njegov prezimenjak Aleksandar odbranio.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

PRVO POLUVREME

45+1. minut - Kraj prvog poluvremena.

39. minut - JOŠ JEDAN GOOOL ZA PARIZAN! Odlično odigrano od strane Jovanovića.

30. minut - Parada Jovanovića. Čuva prednost golman crno-belih. Posle udaraca u rašlje, izvio se sjajno i zaustavio loptu.

25. minut - Prinudna izmena u Železničaru. Jusif je zbog povrede morao van terena, ušao je Blagojević.

21. minut - Umalo izjednačenje! Posle kornera su Pančevci stvorili veliku priliku, ali je u šut Romaniću ušao Jovanović i sprečio pogodak.

19. minut - Prekid za goste. Posle prekršaja Arijage nad Romanićem, Železničar je dobio slobodnjak na 17 metara od gola. Mitrović je pogodio zid, pa iz odbitka šutirao preko prečke.

13. minut - GOOOOL ZA PARTIZAN! Svetozar Marković je postigao gol, posle kornera Bibarsa Natha sa leve strane, kapiten crno-belih je nadvisio sve i glavom zakucao loptu u mrežu.

6. minut - Fin napad crno-belih. Severina je lepo proigrao Jovanovića u šesnaestercu, usledila je povratna u sredinu, ali je dobro reagovala odbrana Železničara.

4. minut - Miran start meča. Nema nekih akcija ni sa jedne strane.

1. minut - Meč je počeo.

PRE MEČA

Fudbaleri Partizana se danas u 20 časova sastaju sa fudbalerima Železničara iz Pančeva u trećem kolu Superlige. Obe ekipe su startovale dobro, Partizan je u prva dva kola pobedio, dok su gosti ostvarili pobedu i remi. Na stadionu u Humskoj Partizan dočekuje ekipu Železničara iz Pančeva. 

 

 

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević održao je konferenciju za mediju uoči meča trećeg kola Superliga Srbije protiv Železničara iz Pančeva. On se između ostalog dotakao i potencijalnih pojačanja i potvrdio da se u Humskoj još uvek nije završio prelazni rok. 

 

 

Grimaldo je izuzetno mlad dečko, došao sa drugog kontinenta, na treninzima je pokazao već neke stvari. Za to smo da se dovode mlađi igrači i tu ćemo ući u rizik, ali mislimo da će nam to doneti nešto. Očekujemo „osmicu“ i napadača, eventualno još jednog krilnog igrača. Želimo da stvorimo igru kakvu želimo, ne tražimo alibi, doveli smo sve što smo primarno želeli. Na vreme sam dobio određene igrače koji su mi zaista bili neophodni - poručio je strateg crno-belih.

U prethodna dva mandata je trener Stanojević dovodio iskusnije igrače, ovog puta se opredelio za nešto drugačiji metod.

Fudbaleri Partizana su doživeli težak poraz od Dinamo Kijeva u dvomeču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Nakon ovog neuspeha, crno-bele očekuju dve ključne utakmice protiv Lugana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. U ponedeljak, u Nionu, biće održana dva žreba koji će odrediti dalji tok takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading