ĐOKOVIĆU SE POKLONIO PREDSEDNIK MOK! EKSLUZIVNO iz PARIZA za Republiku! Žarko Zečević izneo utiske o Novakovom ZLATU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogroman uspeh!

ĐOKOVIĆU SE POKLONIO PREDSEDNIK MOK! EKSLUZIVNO iz PARIZA za Republiku! Žarko Zečević izneo utiske o Novakovom ZLATU!

Foto: Starsport

Sada već možemo da kažemo da je Novak Đoković najbolji sportista svih vremena! Srpski teniser je uspeo da osvoji ono što mu je nedostajalo u karijeri, a to su Olimpijske igre i da tako zatvori jedan krug i dokaže svima koji su ga osporavali tokom čitave karijere da nisu u pravu, a sada više niko ništa ne može da ga osproava. 

Eksluzivno, direktno iz Pariza, potprdsednik Olimpijskog komitete Srbije, Žarko Zečević je za Republiku izneo svoje utiske o ovom neverovatnom podviga Đokovića.

- Fanstatičan uspeh. Ovo je istorijska pobeda i dokaz da je Novak Đoković najveći svih vremena. Koliko je ovo veliki uspeh govori činjenica da se predsednik MOK, Tomas Bah poklonio Novaku kada mu je uručivao medalju, a to je izuzetno čast i privilegija - poručio je Žečević.

Republika

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Novak Đoković

Nakon osvajanja zlatne medalje, Novak Đoković je dobio brojne čestitke i izraze podrške kako iz sveta sporta, tako i od strane javnosti širom sveta. Njegova izuzetna sportska veština i predanost tenisu učinili su ga jednim od najcenjenijih sportista današnjice.

Đoković je još jednom dokazao svoj neverovatan talenat i upornost, osvajajući zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu i time ostavljajući dubok trag u istoriji sporta. Srbija je ponosna na svog šampiona, a Novak Đoković je još jednom pokazao zašto se smatra jednim od najboljih tenisera svih vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading