NE TERAM GA U PENZIJU, ALI...: Troicki upao na Novakovu konferenciju u želji da je prekine, pa je rekao OVO

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovim komentarom je Troicki dodatno nasmejao prisutne.

NE TERAM GA U PENZIJU, ALI...: Troicki upao na Novakovu konferenciju u želji da je prekine, pa je rekao OVO

Foto: www.profimedia.rs

Selektor reprezentacije Srbije, Viktor Troicki, izazvao je smeh na konferenciji za medije nakon Novaka Đokovića osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama. Novak je pobedio Karlosa Alkaraza u dva naporna seta, a nakon meča dobio je pitanje o izjavi Marjana Vajde da bi, u slučaju neuspeha u Parizu, učinio sve da igra na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. godine. Đoković je potvrdio da ima želju da igra u Los Anđelesu, nakon čega je Troicki napustio prostoriju i počeo da se smeje.

Na kraju konferencije za medije, Troicki je želeo da ubrza ceo proces kako bi Đoković što pre otišao na odmor.

Republika

Foto: Starsport

 

 

-Sve je uradio, dosta više! Ne teram ga u penziju, ali ovo je... - rekao je Troicki.

Ovim komentarom je Troicki dodatno nasmejao prisutne i pokazao svoj humoristički pristup situaciji.

Novak Đoković je izjavio da je istina da bi učinio sve da igra na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu, ali je istakao i svoju želju da se takmiči na toj prestižnoj sportskoj manifestaciji. To je izazvalo interesovanje javnosti za Novakov plan za buduće Olimpijske igre, a Viktor Troicki je svojim komentarom dodatno začinio atmosferu na konferenciji za medije.


Uz osmeh i pozitivnu energiju, Troicki je pokazao svoju podršku i prijateljski odnos prema Novaku Đokoviću, čime je dodatno istaknuta lepa atmosfera u srpskom teniskom timu.

Ovaj neobičan i zabavan trenutak na konferenciji za medije pokazao je da pored sportskih dostignuća, teniseri imaju i svoj specifičan humor i prijateljske odnose među sobom. Troickijev humoristički pristup i podrška Novaku dodatno su obogatili ovu sportsku priču, ostavljajući pozitivan utisak na prisutne i javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading