SRBI SA KOSMETA SLAVE ISTORIJSKI USPEH NOVAKA! Vijore se trobojke, odjekuju zvuci sirena - OPŠTE VESELJE! (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je ogroman uspeh za celu zemlju

SRBI SA KOSMETA SLAVE ISTORIJSKI USPEH NOVAKA! Vijore se trobojke, odjekuju zvuci sirena - OPŠTE VESELJE! (FOTO/VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Predivni prizori dolaze nam i sa ulica Kosovske Mitrovice gde Srbi s ponosom slave trijumf Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama.

Možemo videti kako građani šire srpske trobojke sa svojih terasa, organizovana je počasna vožnja, čuju se zvuci sirena, aplauzi, a takođe dižu i tri prsta. 

Ovakav nenadmašan upeh je ispisao istoriju, a Srbi su još jednom dokazali kakav su narod - zauvek ujedinjeni. 

Podsetimo, srpski teniser Novak Đoković uspeo je da osvoji olimpijsko zlato u Parizu pošto je pobedio Karlosa Alkaraza rezultatom 2:0. Ovo je najveći uspeh u karijeri našeg Noleta koji je sve ovo emotivno proslavio, ali i mi sa njima. Čitava Srbija slavi ovaj veliki podvig, a naš portal je zabeležio sve na ulicama Beograda na Trgu Republike.

Ovo je ogroman uspeh za celu zemlju, a pogotovu za Novaka Đokovića kome je ovo nedostajalo u karijeri. Nakon osvajanja zlatne medalje, Đoković je dobio brojne čestitke i izraze podrške kako iz sveta sporta, tako i od strane javnosti širom sveta. Njegova izuzetna sportska veština i predanost tenisu učinili su ga jednim od najcenjenijih sportista današnjice.

Nole je još jednom dokazao svoj neverovatan talenat i upornost, osvajajući zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu i time ostavljajući dubok trag u istoriji sporta. Srbija je ponosna na svog šampiona, a Đoković je još jednom pokazao zašto se smatra jednim od najboljih tenisera svih vremena.

- Ne znam šta da kažem, potpuno sam u šoku od emocija. Rekao sam posle polufinala da je cilj ostvaren. Znam da su svi želeli da idem na zlato i na to sam i išao danas, ali čini mi se da je činjenica da sam osigurao medalju mi je pomogla da nemam toliki pritisak. Kao i finale Vimbldona kada nisam mogao lošije da prođem. Išao sam na sve ili ništa, raspaljivao forhende kao i on - rekao je Đoković. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading