CELE GODINE NIJE POBEDIO NIJEDNOG TOP 10 IGRAČA! Ovako je glavni Novakomrzac reagovao na Đokovićevo olimpijsko zlato (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznat je po svojim čestim kritikama na račun Novaka Đokovića.

CELE GODINE NIJE POBEDIO NIJEDNOG TOP 10 IGRAČA! Ovako je glavni Novakomrzac reagovao na Đokovićevo olimpijsko zlato (FOTO)

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

U nedelju, 4. avgusta, Novak Đoković je ostvario svoj san osvajanjem zlatne olimpijske medalje na Olimpijskim igrama "Pariz 2024". U finalu je pobedio mladog španskog tenisera Karlosa Alkaraza rezultatom 7:6(3), 7:6(2), čime je kompletirao "zlatni slem" u svojoj karijeri.

Jedan od prvih koji je reagovao na ovaj podvig bio je američki novinar Ben Rotenberg, poznat po svojim kritikama na račun Novaka Đokovića. 

- Novak Đoković, 37-godišnjak koji nije osvojio nijedan turnir niti pobedio ijednog Top 10 igrača cele godine, sakupio je sve što mu je ostalo da bi pobedio ono što je najviše želeo: zlatnu olimpijsku medalju koja mu je izmicala. Đoković je pobdio Karlosa Alkaraza sa 7:6(3), 7:6(2) i tako kompletirao "zlatni slem" u karijeri, konačno - poručio je američki novinar.

 

 


Pod nadimkom "Novakomrzac", Ben Rotenberg je poznat po svojim čestim kritikama na račun Novaka Đokovića. Međutim, ova pobeda je navela i njega da prizna veličinu Novakovog dostignuća, ističući da je Đoković ostvario ono što je najviše želeo - zlatnu olimpijsku medalju.

Ova pobeda je samo jedan od mnogobrojnih uspeha koje je Novak Đoković postigao tokom 2024. godine. Sa osvojenim zlatnim slemom karijere, on je postao peti teniser koji je uspeo da osvoji sve četiri Grend slem titule i olimpijsko zlato. Ovo je bio još jedan podvig koji je dodatno učvrstio Novakovu poziciju kao jednog od najvećih tenisera svih vremena.

Novak Đoković je svojom upornošću, talentom i posvećenošću dokazao da je vrhunski sportista i da je sposoban da ostvari svoje ciljeve i snove, bez obzira na prepreke koje mu se nađu na putu. Ova pobeda će sigurno ostati upamćena kao jedan od najvećih trenutaka u njegovoj karijeri.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading