KAKVO IZNENAĐENJE: Zvezda prodala OVOG igrača (FOTO)

Autor:

Sport

04.08.2024

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostvario je jako zapažene rezultate.

KAKVO IZNENAĐENJE: Zvezda prodala OVOG igrača (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Nakon iznenadnog rastanka sa fudbalskim klubom Crvena zvezda, iskusni vezista Srđan Mijailović odlučio je da nastavi svoju karijeru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, u dresu aktuelnog šampiona Al Vasla. Mijailović nije prošao pripreme sa timom Vladana Milojevića zbog obaveza sa nacionalnim timom, a nakon povratka u Beograd, na desnom boku se istakao Ognjen Mimović, ostavljajući Mijailovića izvan planova trenera.

Republika

Foto: Starsport

Srđan Mijailović

 


Ozbiljna ponuda sa Bliskog Istoka stigla je baš u pravi trenutak za Mijailovića, te je u dogovoru sa upravom Crvene zvezde odlučio da je sa zadovoljstvom prihvati. Njegov put vodi ka Al Vaslu, gde će ponovno sarađivati sa trenerom Milošem Milojevićem, sa kojim je već ostvario značajne uspehe u drugom mandatu u crveno-belom dresu.

U drugom mandatu u crveno-belom dresu, Mijailović je ostvario jako zapažene rezultate sa trenerom Milošem Milojevićem, osvojivši duplu krunu, upisavši čak 25 utakmica i bio jedan od ključnih igrača ekipe. Njihova veoma uspešna saradnja sada će biti nastavljena na Bliskom Istoku, gde se očekuje da će Mijailović pružiti jako značajan doprinos ekipi Al Vasla.

Ovim prelaskom, Mijailović otvara novo, možda čak i bolje poglavlje u svojoj karijeri, a ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se iskusni vezista snaći u novom fudbalskom okruženju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading