ĐOKOVIĆEV USPEH PRIVUKAO VELIKU PAŽNJU: Evo ko je sve Novaku čestitao ZLATO na OI!

Autor:

Olimpijske igre 2024

04.08.2024

20:59 >> 21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogroman podvig!

ĐOKOVIĆEV USPEH PRIVUKAO VELIKU PAŽNJU: Evo ko je sve Novaku čestitao ZLATO na OI!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković uspeo je da postigne podvig karijere, a to je osvajanje Olimpijskih igara u Parizu. Nole je pobedio Karlosa Alkaraza u finalu rezultatom 2:0 i tako došao do jedinog trofeja koji mu je nedostajao. Ovaj uspeh srpskog asa nije ostao nezapažen, izazvao je pravu senzaciju.

Naime, na Novakovu adresu stižu čestitke sa svih strana. Jedna od prvih je NBA zvezde, Luke Dončića koji je stavio čuvenu ''kozu'' i tako otklonio dileme koje najbolji i pružio veliku podršku. Za naš portal su se oglasili i potpredsednik Olimpijskog komitet Srbije Žarko Zečević i legendarni košarkaš Dino Rađa i uputili čestitke Đokoviću na neverovatnom uspehu.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Novak Đoković

Četitkama su se pridružili i Novakova prijateljica Ana Ivanović, potom i Jelena Đoković, Stan Vavrinka, Fudbalski savez Srbije, KK Crvena zvezda, Aleksandar Šapić, Rafael Nadal, Lebron Džejms, Erling Haland, Marko Gudurić, Frančesko Toti i brojni glumci, sportisti, političari. Ovo govori koliko je ovaj podvig Đokovića veliki i da je on pre svega jedna velika mentalna gromada kojoj niko ne može ništa. 

Đoković je još jednom dokazao svoj neverovatan talenat i upornost, osvajajući zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu i time ostavljajući dubok trag u istoriji sporta. Srbija je ponosna na svog šampiona, a Novak Đoković je još jednom pokazao zašto se smatra jednim od najboljih sportista svih vremena, ali posle ovakvog podviga, verovatno je i najbolji svih vremena, bez dileme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading