STANOJE ZADOVOLJAN POBEDOM: Jedna stvar mu je ipak nedostajala

Autor:

Sport

04.08.2024

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na momente je bilo dobro.

STANOJE ZADOVOLJAN POBEDOM: Jedna stvar mu je ipak nedostajala

Foto: FK Partizan

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, izrazio je zadovoljstvo zbog pobede svog tima nad Železničarom. Istakao je da veruje da će ova pobeda značajno doprineti samopouzdanju ekipe, iako je svestan da postoje oblasti koje zahtevaju poboljšanje. Partizan je trijumfovao rezultatom 2:0 na domaćem terenu, zadržavajući stoprocentan učinak u Superligi Srbije.

- Na momente je bilo dobro. Malo smo nervozni, razumljivo je, malo smo pod tenzijom, fali nam samopouzdanja. Tu je i dalje strah od grešaka tako da generalno neki deo utakmice je bio dosta dobar, neki dosta nervozan. Pokazujemo pomak, nije to još ono što hoćemo. Protivnik je igrao dobar fudbal, izvanredno su organizovani, tako da sam zadovoljan jer smo na momente pokazali kako hoćemo. Opet, na momente i dosta nervoze i fali nam samopouzdanja - rekao je Stanojević za Arenasport.

Republika

Foto: Starsport

 

 

Ova pobeda predstavlja odličnu uvertiru za predstojeći susret sa Luganom. Švajcarski tim dolazi u Beograd u četvrtak kako bi se odigrala prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Stanojević je istakao značaj ove utakmice i veruje da će njegova ekipa biti spremna da pruži najbolju moguću igru.

- Rezultat je dobar, nastavili smo niz, polako, tražimo se još. Hvala navijačima, stvarno su bili izuzetno pozitivni. Jug nam mnogo nedostaje, mnogo je tužno bez juga, ali šta da radimo. Borićemo se, tu smo. Hvala svima koji su nas dočekali jednom pozitivnom energijom posle svega što smo im priredili - zaključio je Stanojević.

Trener Stanojević ističe da je zadovoljan ostvarenim rezultatima, ali istovremeno primećuje da postoji prostor za unapređenje. On naglašava da će tim nastaviti da radi naporno kako bi ispravio nedostatke i bio još uspešniji u narednim utakmicama.

Kombinacija zadovoljstva zbog postignutih rezultata i svest o potrebi za konstantnim unapređenjem predstavljaju ključne elemente Stanojevićeve strategije za dalji uspeh tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading