JE*ENI MEČ I JE*ENA GLAVA RETKO VIĐENA! Legendarni Dino Rađa za Republiku o osvojenom ZLATU Novaka na OI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestvaran uspeh!

JE*ENI MEČ I JE*ENA GLAVA RETKO VIĐENA! Legendarni Dino Rađa za Republiku o osvojenom ZLATU Novaka na OI!

Foto: Tanjug/Strahinja Acimović, Printscreen/K1 TV

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković stavio je krunu na svoju karijeru tako što je osvojio ZLATO na Olimpijskim igrama u Parizu. Nole je u finalu pobedio Karlosa Alkaraza rezultatom 2:0 i učinio čitavu Srbiju ponosnom. Sve je ovo prošlo veoma emotivno, a četitke pljušte na sve strane, od sportista, glumaca, ma čitave javnosti.

Legendarni košarkaš, Dino Rađa je za Republiku dao veoma zanimljivu izjavu poovom zlata koje je osvojio Nole u Parizu.

- Je*eni meč i je*ena glava retko viđena - poručio je Rađa.

Sada već možemo da kažemo da je Novak Đoković najbolji sportista svih vremena! Đoković je još jednom dokazao svoj neverovatan talenat i upornost, osvajajući zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu i time ostavljajući dubok trag u istoriji sporta. Srbija je ponosna na svog šampiona, a Novak Đoković je još jednom pokazao zašto se smatra jednim od najboljih tenisera svih vremena.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Novak Đoković

Ovo je izuzetan uspeh za srpski sport i nadamo se da će se naši sportisti vratiti sa što više medalja. Novakoko zlato sija i sigurno će biti emotivan doček na balkonu Skupštine. Nole je tokom čtave karijere oporavan od čitave svetske javnosti, ali je sada prkosni Novak pokazao čuveni srpski inat i popeo se na krov SVETA ovim podvigom. Svaka čast Novače, najbolji si i niko više ne može da te osporava!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading