NOVAK PONOVO ODGOVORIO OLIMPIJSKIM IGRAMA! Đoković uzeo zlato i izgovorio OVO (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasno je poslao poruku.

NOVAK PONOVO ODGOVORIO OLIMPIJSKIM IGRAMA! Đoković uzeo zlato i izgovorio OVO (VIDEO)

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Na nedavno završenim pariskim Olimpijskim igrama u tenisu, najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ostvario je veliki uspeh osvajanjem zlatne medalje, čime je upotpunio svoju već impresivnu karijeru. Đoković, koji već godinama važi za jednog od najboljih tenisera sveta, sada može sa ponosom reći da je osvojio sve moguće titule u tenisu.

Tokom Olimpijskih igara, Đoković je privukao pažnju javnosti svojim "slučajnim" izvlačenjem krstića koji nosi oko vrata, jasno šaljući poruku nakon kontroverze koja je nastala tokom otvaranja Igara. Naime, na samom otvaranju, organizatori su ismevali Isusa i "Tajnu večeru", što je izazvalo brojne reakcije. Đoković je očigledno želeo da svojim gestom naglasi svoje duboko religiozno uverenje i pošalje snažnu poruku mira i poštovanja.

Kada je konačno osvojio zlatnu medalju, Đoković je izašao na teren, pogledao ka nebu i snažno uzviknuo:

- Bog je veliki, Bog je veliki - rekao je Novak.

 

 

Ovaj emotivni trenutak nije prošao nezapaženo, i još jednom je istakao Đokovićevu duboku veru i zahvalnost.


Novak Đoković je još jednom pokazao svoju izuzetnu sportsku veštinu, ali i svoju duboku emotivnu i duhovnu stranu. Ovaj uspeh će sigurno biti upamćen kao jedan od najznačajnijih trenutaka u njegovoj karijeri, ali i kao poruka koja prevazilazi sportske terene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading