OVOM OBJAVOM REŠIO ČUVENU DILEMU! NBA zvezda se oglasila povodom Novakovog ZLATA u Parizu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalan uspeh Noleta!

OVOM OBJAVOM REŠIO ČUVENU DILEMU! NBA zvezda se oglasila povodom Novakovog ZLATA u Parizu!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Srpski teniser Novak Đoković je ostvario neverovatan uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu, osvojivši zlatnu medalju u finalu gde je pobedio Karlosa Alkaraza na terenu Filipa Šatrijea. Đoković je trijumfovao rezultatom 2:0, po setovima 7:6, 7:6, demonstrirajući svoju izuzetnu sportsku veštinu i mentalnu snagu.

Foto: Tanjug/AP

Luka Dončić

Ova zlatna medalja predstavlja potvrdu Đokovićevog zvanja najvećeg tenisera ikada. Njegov neverovatan uspeh odjeknuo je širom sveta, a mnogi poznati sportisti su pružili čestitke, među kojima se istakao i slovenački košarkaš Luka Dončić. Dončić je pratio finale i putem društvene mreže "X" poslao poruku u vidu tri emotikona koze, simbolizujući Đokovića kao "najvećeg svih vremena".

 

 

Đokovićev trijumf na Olimpijskim igrama izazvao je brojne reakcije širom sveta. Mnogi su istakli da je ovim zlatom stavljena tačka na veliku diskusiju o najvećem teniseru ikada. Veliki broj ljudi se složio da je Đokovićev uspeh impresivan i da zaslužuje sve pohvale.

Novak Đoković je tokom finala pokazao izuzetnu sportsku veštinu i neverovatnu mentalnu snagu. Njegova sposobnost da se izbori sa pritiskom i da pokaže vrhunsku izvedbu u ključnim momentima meča je impresionirala kako publiku na stadionu, tako i gledaoce širom sveta.

Ova zlatna medalja predstavlja još jedan veliki uspeh u Đokovićevoj karijeri i dodatno učvršćuje njegov status kao jednog od najvećih sportista svih vremena. Đoković je svojom izuzetnom igrom još jednom dokazao svoju dominaciju u svetu tenisa i ostavio neizbrisiv trag u istoriji sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading