ANA NIKOLIĆ PRIMILA DEČKA U STAN! Komšije nahvatale Raleta na DELU, uselio se kod pevačice u STAN!

Autor:

Zabava

04.08.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala istina o odnosu Ane Nikolić sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom!

ANA NIKOLIĆ PRIMILA DEČKA U STAN! Komšije nahvatale Raleta na DELU, uselio se kod pevačice u STAN!

Foto: ST/Vladimir Lukić, RTV Pink Official/Printscreen

Popularna pevačica Ana Nikolić navodno je na korak od udaje za Gorana Ratkovića Raleta, čuvenog kompozitora sa kojim je poslednjih nekoliko meseci u emotivnoj vezi. Prema pisanju domaćih medija, Ratković se čak preselio kod pevačice, što je izazvalo različite reakcije u javnosti. Naime, komšinica iz njihove ulice otkriva da je kompozitor veoma predusretljivm, kao i da se neretko viđa sa Nikolićevom.

- Taj čovek je preljubazan. Uvek se javi. Tu je i dan i noć. Ana se samo smeje. Vidi se da joj prija novi partner. Uselio se kod nje skoro. Možda su tako odlučili, ali to je njihova stvar, mi ga redovno viđamo, a vozi i njen auto, svirne nekad kad nas spazi - otkriva žena koja živi u neposrednoj blizini, prenosi Kurir.

Republika

Foto: Instagram.com

Rale se uselio kod Ane Nikolić u stan?

Ratković, kako se dalje navodi, preko dana provodi vreme u svom ogromnom stanu u centru Beograda, gde se nalazi i njegov muzički studio. Ana često odlazi tamo, pa je komšije viđaju u popodnevnim satima, najčešće dok se slika ispred zgrade ili na stepeništu.

Inače, Rale je nedavno otkrio čime ga je Nikolićeva osvojila, a zatim i priznao da bi sa njom voleo da stane na "ludi kamen" i oženi je.

Republika

Foto: Printscreen TV GRAND, youtube.com/RTV Pink Official

Rale planira da oženi Anu Nikolić

Nisam razgovarao još sa Anom o venčanju, ali se tome ne bih opirao. Ona je jedna preduhovita žena, a ja se na to palim. Pre svega me je zavela mozgom, s njom je uvek jako zanimljivo - objasnio je Rale nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading