HOROSKOP ZA PONEDELJAK 5. AVGUST! Bikovi - proveravate da li se neko poigrava s vašim poverenjem, Vage - smeta vam monotonija!

Autor:

Vesti

05.08.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 5. AVGUST! Bikovi - proveravate da li se neko poigrava s vašim poverenjem,  Vage - smeta vam monotonija!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, nemojte dozvoliti da neko u vama raspiruje takmičarske strasti ili želju za nadmetanjem. Bikovi, proveravate da li se neko poigrava s vašim poverenjem ili je posredi zajednički poslovni nesporazum. Blizanci, ispunjeni ste optimističkim duhom i kreativnom energijom i zato na različita pitanja odgovarate samouvereno i duhovito. Rakovi, previše ste zahtevni, očekuju vas negativni komentari ili nečije negodovanje. Lavovi, ukoliko vam je lakše da privremeno zaboravite na lične probleme, prihvatite nečiju ideju o saradnji. Device, delujete netaktično pred okolinom i pričate više nego što je potrebno o poslovnim ciljevima.

Vage, smeta vam osećaj monotonije, koja se nazire u odnosu s voljenom osobom, i utisak da ste zapostavljeni. Škorpije, bez obzira na emotivni status i godine, prihvatite igru zavođenja ili nečiju poruku. Strelci, potreban vam je trenutak inspiracije da pokrenete lavinu nečijih osećanja i osetite sreću. Jarci, nažalost, ni ljubavna dešavanja nisu po vašem ukusu ili meri. Partner vam jasno daje do znanja da ima svoje planove. Vodolije, izbegavajte situacije u kojima se osećate loše ili neka nepotrebna uzbuđenja. Ribe, u ljubavnom odnosu vam smeta partnerova euforija, koju prepoznajete u ponašanju.

Što se zdravlja tiče, Vodolije bi trebalo da promene ishranu, Strelce će mučiti tahikardija...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading