NOVAČE NE SMEŠ DA IH IZNEVERIŠ! Za njih si najbolji - NAGRADA govori više od 1000 reči!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav meč.

NOVAČE NE SMEŠ DA IH IZNEVERIŠ! Za njih si najbolji - NAGRADA govori više od 1000 reči!

Foto: Starsport

U finalu Olimpijskih igara, Novak Đoković se su upravo suočava protiv Španca Karlosa Alkaraza gde se zverski bore sa izazovom osvajanja zlatne medalje za Srbiju. U želji da ostvari ovaj istorijski uspeh, Đoković je pokazao svoju posvećenost i odlučnost tokom prvog seta meča na "Šatrijeu".

A u međuvremenu Laureus Sport, koja inače dodeljuje jedne je od najprestižnijih sportskih nagrada na svetu oglasila se na svom zvaničnom Instagram profilu povodom meča koji se upravo odigrava, za zlatnu medalju između dva velika dobitnika Laureus nagrade, Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza.

U postu su podelili fotografije oba tenisera, naglašavajući uzbuđenje i iščekivanje koje vlada u sportskom svetu. Iako su obojica dobitnici nagrada, u objavi se pažljivo izbegava da se ukaže na favorita.

- Kakva poslastica! - dodali su kraju, aludirajući da jedva čekaju dvoboj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laureus (@laureussport)

 

Ovaj meč predstavlja priliku za Đokovića da opravda svoju titulu koju je dobio ove godine kao najbolji sportista i pokaže svoju veličinu na terenu. Njegova istrajnost i posvećenost inspirisali su milione širom sveta, i očekuje se da će i u ovom meču demonstrirati svoje izuzetne sposobnosti. Fondacija je zaključila objavu porukom podrške oboma teniserima u ovom duelu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laureus (@laureussport)

 

Dok meč i dalje traje, neizvesnot i dalje raste. Mi ćemo da se podsetimo da je najbolji igrač u istoriji belog sporta redom je eliminisao Australijanca Metjua Ebdena 2:0 (6:0, 6:1), "kralja šljake" Rafaela Nadala 2:0 (6:1, 6:4), Nemca dominika Kepfera 2:0 (7:5, 6:3) i Grka Stefanosa Cicipasa 2:0 (6:3, 7:6), tako da u odlučujuću bitku ulazi bez izgubljenog seta i sa samo jednim do kojeg je morao da stigne kroz taj-brejk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading